Airex

Airex Trainingsmatten: Stay active!
Airex is al meer dan 50 jaar de nummer één op het gebied van hoogwaarde therapie-, sport- en vrijetijdsmatten en Balance-Pads. Praktische toebehoren voor het veilige opbergen van de Airex trainingsmatten maken het assortiment compleet. De jarenlange ervaring, de know-how van de markleider en de Zwitserse premium kwaliteit spelen een grote rol in de ontwikkeling van de Airex-producten. Hoogwaardige materialien voor professioneel inzet garandeert dat de kwaliteit ook na intensief gebruik lang blijft meegaan. De gymnastiekmatten met de typische dwarse strepen worden niet alleen in de therapiepraktijken en revalidatie klinieken gebruikt, maar ook in scholen, peuterspeelzalen, sportverenigingen en fitness-studio's – ze zijn gewoon overal inzetbaar!
Airex - Overzicht van alle categorieën (3)
Dankzij de premium-kwaliteit en veelzijdigheid zijn Airex producten een ideale basis voor verschillende trainingsschemas. Airex matten en Balance-Pads kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet om de eigen conditie te verbeteren. Of Indoor, Outdoor of in het water: de hoogwaardige Airex producten horen gewoon bij een training. Schakel met Airex om op fitness en welzijn – nieuwe kracht en ideeën komen als vanzelf!

De veelzijdige Airex trainingsmatten

Airex trainingsmatten bieden een breed spectrum aan coördinatie-, motoriek- en evenwichtsoefeningen op verschillende gebieden: medisch, therapeutisch, school-, vrijetijds- en topsport en natuurlijk voor de thuisomgeving. In de fysiotherapie en revalidatie zijn Airex producten een veilige basis voor een aangename en gewrichtsontzienende opbouwtraining, bijvoorbeeld na een sportblessure. Bijzonder populair zijn de matten ook voor verbetering van de eigen fitness conditie en ter voorkoming van verspanningen en een slechte lichaamshouding in de studio of thuis. Of yoga, pilates, gymnastiek, aerobic of fitness: met een persoonlijk trainingsprogramma kun je op een Airex oefenmat afwisselend en effectief trainen. Ook in een vereniging of in scholen zijn de veilige Airex trainingsmatten al jarenlang een trouwe begeleider. De grenzeloze oefenmogelijkheden motiveren kinderen om op een speelse manier te sporten.

Het geheim van de Airex gymnastiekmatten: innovatief schuimrubber

Airex trainingsmatten en Balance-Pads voor fitness en vrije tijd worden geproduceerd van een innovatief schuimrubber van miljoenen fijne luchtblaasjes. Dit is bijzonder flexibel, huidvriendelijk en duurzaam. Na het betreden veert het zachte en warme materiaal zachtjes terug. Dankzij de optimale dempingseigenschappen en de anti-slip structuur bieden de matten en balance-producten hoogste veiligheid bij alle oefeningen en ontzien de gewrichten, spieren en pezen. Zelfs op gladde ondergronden zijn de Airex matten slipbestendig. Een innovatieve hygiënebescherming op het huidvriendelijk makkelijke oppervlak maakt de Airex matten bestendig tegen vocht en vuil. Op deze manier blijven de oefeningen altijd een schone zaak.

Gecertificeerde kwaliteit van Airex

Als specialist in specifiek schuimrubber zet Airex AG wereldwijd in op hoge kwaliteitsstandaard. Om voortdurend ideale producten ter beschikking te kunnen stellen, staat Airex altijd in contact met medici, fysiotherapeuten, topsporters, vrijetijds- en fitnessorganisaties om de nieuwste ervaringen te bespreken. Op deze manier kan de onderneming de uitstekende productkwaliteit bieden, die de producten van Airex kenmerkt. De fitness-matten en Balance-Pads van Airex ondersteunen optimaal de wervelkolom en het bewegingsapparaat. Verder zijn de Airex matten van het AGR-keurmerk voorzien (actie gezonde rug) en door onafhankelijke experts aanbevolen. Voor nog meer trainingscomfort werkt Airex continu aan een uitbreiding van de productenlijn.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa