Bowflex

Burn more in less time!
Bowflex biedt je een uitdagende en effectieve krachttraining thuis. Het Amerikaanse merk biedt een groot en uniek assortiment aan krachttrainngsapparatuur voor thuisgebruik. Bowflex krachtstations hebben een zeer compact design en bieden een gewrichtsvriendelijke training. Ook kost de training niet veel tijd wat ideaal is voor mensen met een drukke baan en weinig tijd. Geen tijd en ruimtegebrek zijn namelijk de meest genoemde redenen waarom mensen niet sporten. Hier biedt Bowflex dus uitkomst. Met een Bowflex krachtstation kan je optimaal spieren kweken en calorieën verbranden. Bowflex heeft binnen de fitnessbranche vooral naam gemaakt met de Max Trainer. Dit zijn compacte krachttrainers waar je met een groot aantal oefeningen je hele lichaam kan trainen.
Bowflex - Overzicht van alle categorieën (12)
    Bowflex

    Crosstrainer (6)

    Met een Bowflex Max Trainer kan je alles uit je work-out halen. De Bowflex Max Trainer is uitgerust met een uniek interval-trainingsconcept zodat je doelgericht en effectief verschillende spiergroepen kan trainen. De crosstrainer heeft compacte afmetingen zodat hij in vrijwel elke ruimte pas en na de training ruimtebesparend kan worden opgeborgen. De Bowflex Max Trainer heeft een mooi design en is zelfs bekroond met de Red Dot Design Award. De Bowflex Max Trainer is een absolute must-have voor fanatieke cardiotrainers.

    Gehele Bowflex Crosstrainer assortiment bekijken

    Bowflex

    Loopband (6)

    Bowflex beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Bowflex Loopband producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Bowflex Loopband assortiment bekijken

  • Bowflex

    Indoor Cycle (3)

    Het Bowflex assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Bowflex Indoor Cycle assortiment:

    Gehele Bowflex Indoor Cycle assortiment bekijken

  • Bowflex

    Smart Bikes (2)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Bowflex Smart Bikes assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Bowflex Smart Bikes assortiment bekijken

    Bowflex

    Elliptical trainers (3)

    Met een ellipsentrainer van Bowflex haal je het maximale uit je workout! De Max Trainer staat bekend om het effectieve intervaltrainingsprogramma, de compacte afmetingen, het mooie design en de intensieve belasting van de spieren. De Bowflex Max Trainer heeft zelfs de Red Dot Design Award gewonnen! De Bowflex ellipsentrainer is de ideale crosstrainer voor fanatieke cardiosporters.

    Gehele Bowflex Elliptical trainers assortiment bekijken

    Bowflex

    Halterbank (1)

    Het Bowflex assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Bowflex Halterbank assortiment:

    Gehele Bowflex Halterbank assortiment bekijken

  • Bowflex

    Korte halters (5)

    De compacte Bowflex Adjustable Dumbbells zijn ideaal voor vrije krachttraining thuis. Dankzij de verstelmogelijkheid heb je geen individuele halters meer nodig. Door de uitstekende afwerking van de Bowflex korte halters zit het gewicht altijd stevig vast. De speciale bekleding zorgt ervoor dat de training nagenoeg geruisloos is en dat de vloer optimaal wordt beschermd tegen krassen, beschadigingen, vlekken en transpiratievocht.

    Gehele Bowflex Korte halters assortiment bekijken

    Bowflex

    Lange halterset (1)

    Het Bowflex assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Bowflex Lange halterset assortiment:

    Gehele Bowflex Lange halterset assortiment bekijken

  • Bowflex

    Dumbbell (4)

    Het gepatenteerde verstelsysteem van de SelectTech halters van Bowflex is al jarenlang een beproefd systeem op de wereldwijde fitnessmarkt. Dankzij de eenvoudige en snelle verstelmogelijkheid wordt de haltertraining nog leuker en heb je geen andere gewichtsschijven meer nodig. De compacte halters hebben een mooi design.

    Gehele Bowflex Dumbbell assortiment bekijken

    Bowflex

    Kettlebell (1)

    Bowflex beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Bowflex Kettlebell producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Bowflex Kettlebell assortiment bekijken

  • Bowflex

    Halterrekken (4)

    De Bowflex SelectTech Halterstandaard 2-in-1 is het praktische gadget voor de beide varianten van de SelectTech korte halters. De hoogwaardige halterstandaard is uitgerust met twee riemen waarmee je de halters kunt fixeren. De Bowflex Halterstandaard is zeer stabiel en heeft een mooi en compact design.

    Gehele Bowflex Halterrekken assortiment bekijken

  • Bowflex

    Krachttraining accessoires (2)

    Bowflex beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Bowflex Krachttraining accessoires producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Bowflex Krachttraining accessoires assortiment bekijken

Bowflex fitnessapparatuur voor enthousiaste sporters en fitness-beginners

Kracht, conditie, snelheid: Topsporters kennen de voordelen van de intervaltraining. De trainingsmethode, die belasting met ontspanning afwisselt, zet trainingsdoelen die voor verschillende sporten belangrijk zijn. De Bowflex Max Trainer biedt de veiligste en effectiefste interval-training, die ooit bestond.

De Bowflex fitnessapparaten spreken niet alleen enthousiaste sporters aan: ook beginners verbeteren hun fitness prestaties makkelijk op de Bowflex Max Trainer. Als je je Bowflex Max trainer een paar persoonlijke gegevens doorgeeft, ontvang je een Bowflex workout geheel individueel afgestemd op je fitnesslevel, leeftijd en persoonlijke doelen.

De revolutionaire intervaltraining van Bowflex

Snel, effectief en tijdbesparend fit worden – dat is het doel van de 14-Minuten-Max-Interval-Workout met de Afterburn-Effect. De H.I.I.T (High Intensity Interval Training) maakt het mogelijk binnen een korte tijd enorm veel calorieën te verbruiken. Dit maakt een training in de ochtend of avond ideaal. En wat helemaal geniaal is aan het programma: zelfs 48 uur na de training verbrand je nog steeds calorieën – als dat geen motivatie is voor de aanschaf van een Bowflex fitnessapparaat...

De Bowflex fitness app Max Trainer

De training op het Bowflex fitnessapparaat alleen al is een motiverend fitness-belevenis. En met de Bowflex fitness app Max Trainer is de workout nog leuker! De overzichtelijke app toont een heel gedetailleerde feedback van je training. Op deze manier kun je het calorieverbruik altijd in de gaten houden. Wie een trotse bezitter is van een Bowflex Max Trainers M5 kan zijn trainingsprestaties heel makkelijk via Bluetooth overzetten naar de fitness app van Bowflex.

Bowflex: een sterk merk van Nautilus

Bowflex telt naast Schwinn en Universal tot de merkenfamilie van Nautilus. De fitness-onderneming uit de VS kijkt terug op vier decennia ervaring op sterke fitnessapparaten terug – het revolutionaire krachtstation van Nautilus was toen de oorsprong van het succes. Tegenwoordig zetten sporters in op de wereldwijd hoogwaardige Nautilus fitnessapparaten. Het concept, de training thuis zo makkelijk en effectief mogelijk te maken, heeft succes: de vraag naar Bowflex fitnessapparatuur blijft stijgen.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa