Filter

Octane Hometrainer kopen bij Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

Het fitnessbedrijf Octane innoveert als vele jaren om het trainen op cardioapparatuur gezonder en duurzamer te maken. Het ontwikkelt de apparaten op basis van de natuurlijke bewegingspatronen van mensen. Zo ontstaan bijzondere ontwerpen die optimaal zijn aangepast aan de gebruiker. Octane hometrainers zijn veelzijdig en maken een training gericht op één spiergroep van het bovenlichaam mogelijk. Verder lezen
  •  
    De Octane Airdyne ADX Airbike is het ideale apparaat om je conditie mee op te schroeven. De Octane Airdyne ADX Airbike is geschikt voor beginners en professionals.
    € 1 699,00
    • Uitrusting
    • Ergonomie
    • Beweging
    • Stabiliteit
Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Het fitnessbedrijf Octane innoveert als vele jaren om het trainen op cardioapparatuur gezonder en duurzamer te maken. Het ontwikkelt de apparaten op basis van de natuurlijke bewegingspatronen van mensen. Zo ontstaan bijzondere ontwerpen die optimaal zijn aangepast aan de gebruiker. Octane hometrainers zijn veelzijdig en maken een training gericht op één spiergroep van het bovenlichaam mogelijk.

Octane Hometrainer garanderen een unieke training voor het hele lichaam.


De fitnesstoestellen van Octane Fitness behoren in Amerika jaar na jaar tot de bestverkochte toestellen. Een reden daarvoor is dat Octane zich gespecialiseerd heeft op de productie van crosstrainers en ergometers. Deze specialisatie en ervaring met crosstrainers en ergometers maakt de fitnesstoestellen van Octane uniek wat betreft comfort, duurzaamheid en kwaliteit van de training.

Octane Hometrainer: innovatieve trainingsconcepten voor uw conditie.

Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa