BH Fitness

BH fitness: Vooruitgang door vooruitdenken, prestatie door passie
BH Fitness behoort bij de meest waardevolle en succesvolle Europese fabrikanten van fitnessapparatuur. Al meer dan 100 jaar ontwikkelt de Spaanse, traditionele onderneming producten van hoogste kwaliteit en is vandaag de dag één van de populairste merken op het commercieel gebied als ook voor privé gebruik. In het ruime portfolio van BH Fitness horen High-End apparaten o. a. op het gebied van cardio- en krachttraining al ook lichaamsanalysen en polsmeting. Of het gaat om crosstrainers, roeiapparaten, ergometers, krachtstations of trainingssensor: Elk fitnessapparaat van BH Fitness is tegelijkertijd een statement en een belofte van buitengewone kwaliteit, moderne technologie en vooruitstrevende constructietechnieken. Met de compromisloze eis altijd een stap vooruit te zijn en zich continu te ontwikkelen, volgt BH fitness het doel, het leven van de klant met adequate fitnessapparaten te verbeteren en de wereld een stukje fitter en gezonder te maken.
BH Fitness - Overzicht van alle categorieën (3)

BH Fitnessapparatuur: Vakmanschap uit Europa voor de globale Fitness-Community

De toestellen van BH Fitness worden speciaal ontwikkeld, zodat je algehele fitness conditie op een comfortabele, efficiënte en veilige manier gecontrolleerd verbeterd kan worden. Om daarvan zeker te kunnen zijn, werkt een dynamisch team met experts op het gebied van ontwikkeling, constructie, specificatie, afwerking en kwaliteitscontrole voortdurend aan elk BH fitness model. De technische constructie en ontwikkeling van de BH fitness producten vindt plaats in Europa, met een verkoop wereldwijd in over 65 landen.

BH Fitness: Drie broers veroveren de fitnesswereld

In het begin van de 20e eeuw werd de basis voor het succes van BH Fitness gelegd. In 1909 richtten de gebroeders Juan, Domingo en Cosme Beistegui de onderneming BH S.A. op. Destijds lag de productiefocus op de staalindustrie. Het Akronym BH staat voor Beistegui Hermanos, in het Nederlands „Gebroeders Beistegui“. In 1919 heeft BH de eerste stappen in de fitness- en gezondheidssector gezet. Met hun gefundeerde ervaring van de productie van staalproducten begon BH met de ontwikkeling van hun eerste fietsen. Om aan de sterk groeiende vraag naar hoogwaardige fitnessapparaten te kunnen voldoen, richtte BH in 1969 de dochteronderneming BH Fitness op. Wat daarna volgde is een toonbeeld van pionierswerk en buitengewone innovatiekracht

BH Fitness: Een onderneming vindt opnieuw het “wiel” uit

Op weg naar een van de meest gebruikte en betrouwbare merken wereldwijd, zet BH Fitness steeds weer nieuwe maatstaven in de fitnessindustrie. In 1980 werd de Vibrocycle gelanceerd, de eerste vibrerende fiets voor thuis. In 1987 was BH Fitness de eerste onderneming die producten met een elektronische monitor op de Europese markt introduceerde. Ook in 1992 was het opnieuw BH Fitness, die wereldwijd als eerste de fiets-hometrainer met een revolutionair magnetisch remssysteem de fitnesswereld opnieuw veroverde.

In onze winkel vindt je hoogwaardige producten van BH Fitness voor een workout geheel naar je wensen.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa