Taurus

Taurus - Overzicht van alle categorieën (78)
    Taurus

    Crosstrainer (7)

    De Taurus crosstrainers uit de X-serie zijn ondanks het aan de voorkant ingebouwde vliegwiel zeer ruimtebesparend te plaatsen. Ze hebben een lage opstap en een overzichtelijk touch-screen display. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en zowel geschikt voor beginnende als ervaren sporters.

    Gehele Taurus Crosstrainer assortiment bekijken

    Taurus

    Loopband (10)

    Taurus loopbanden zijn robuust, stabiel en uitgerust met een sterke motor. De hoogwaardige afwerking en hoge duurzaamheid garanderen betrouwbaarheid en een lange levensduur.

    Gehele Taurus Loopband assortiment bekijken

    Taurus

    Roeitrainer (4)

    Taurus roeitrainers zijn zowel geschikt voor professioneel gebruik in de sportschool als voor intensief gebruik thuis. Het gecombineerde weerstandssysteem met een lucht,- en magneetrem zorgt voor een zeer realistische roeiervaring. Ook bij zeer intensief gebruikt blijft de roeibeweging op een Taurus roeitrainer gelijkmatig, soepel en comfortabel. Zowel beginnende als ervaren sporters kunnen er optimaal mee trainen.

    Gehele Taurus Roeitrainer assortiment bekijken

    Taurus

    Hometrainer (12)

    De Taurus Indoor Bike Racing Z9 biedt een unieke combinatie tussen een sportieve racehouding en een verstelbare wattage-gestuurde weerstand. De Taurus Recumbent Bike 10.5 en de Taurus Ergometer 10.5 zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. De elektronische inductierem en de kwalitatief hoogwaardig afgewerkte onderdelen garanderen een lange levensduur.

    Gehele Taurus Hometrainer assortiment bekijken

    Taurus

    Indoor Cycle (9)

    De Indoor Cycles uit de IC-serie van Taurus hebben een veelvuldig instelbaar zadel en stuur, zodat elke gebruiker een ideale trainingspositie heeft. De IC90 Pro kan tot maar liefst 150 kg worden belast en is daarmee geschikt voor professioneel gebruik in de sportschool en andere profesisonele instellingen.

    Gehele Taurus Indoor Cycle assortiment bekijken

    Taurus

    Smart Bikes (2)

    Taurus Smart Bikes apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Smart Bikes assortiment bekijken

    Taurus

    Budget hometrainer (1)

    Taurus Budget hometrainer apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Budget hometrainer assortiment bekijken

    Taurus

    Stepper (2)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Stepper assortiment:

    Gehele Taurus Stepper assortiment bekijken

    Taurus

    Elliptical trainers (5)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Elliptical trainers producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Elliptical trainers assortiment bekijken

  • Taurus

    Bokszaktraining (1)

    Taurus Bokszaktraining apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Bokszaktraining assortiment bekijken

  • Taurus

    MMA bokshandschoenen (1)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus MMA bokshandschoenen assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus MMA bokshandschoenen assortiment bekijken

  • Taurus

    Sparring/wedstrijden (1)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Sparring/wedstrijden assortiment:

    Gehele Taurus Sparring/wedstrijden assortiment bekijken

    Taurus

    Staande bokszakken (6)

    Taurus Staande bokszakken apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Staande bokszakken assortiment bekijken

    Taurus

    Hangende bokszakken (23)

    Taurus Hangende bokszakken apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Hangende bokszakken assortiment bekijken

    Taurus

    Ligfietsen (3)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Ligfietsen assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Ligfietsen assortiment bekijken

    Taurus

    Stepboards (2)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Stepboards assortiment:

    Gehele Taurus Stepboards assortiment bekijken

  • Taurus

    Bokshandschoenen (3)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Bokshandschoenen producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Bokshandschoenen assortiment bekijken

    Taurus

    Bokszakken (29)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Bokszakken producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Bokszakken assortiment bekijken

    Taurus

    Handpads en stootkussens (7)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Handpads en stootkussens assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Handpads en stootkussens assortiment bekijken

    Taurus

    Bevestigingssteunen & -haken (1)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Bevestigingssteunen & -haken assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Bevestigingssteunen & -haken assortiment bekijken

    Taurus

    Gymnastiekballen (1)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Gymnastiekballen zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Gymnastiekballen assortiment bekijken

    Taurus

    pump set halterset (1)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus pump set halterset assortiment:

    Gehele Taurus pump set halterset assortiment bekijken

    Taurus

    Korte aerobic halters (2)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Korte aerobic halters assortiment:

    Gehele Taurus Korte aerobic halters assortiment bekijken

    Taurus

    Krachtstation (89)

    In het ruime assortiment aan Taurus krachtstations vindt elke sporter wel een passend apparaat. Van klassieke multikrachtstations met gewichtsplaten als weerstand tot innovatie krachtstations met een hydraulisch weerstandsysteem, waarbij de weerstand wordt gegenereerd door twee cilinders, je vindt het allemaal bij Taurus. Een highlight is de WS7, die in de krachtstation test van het Instituut voor Biomechanica van de Technische Universiteit van München met de score 'goed' werd beoordeeld.

    Gehele Taurus Krachtstation assortiment bekijken

    Taurus

    Halterbank (20)

    Taurus halterbanken zijn stevig en robuust, snel en makkelijk verstelbaar en uitgerust met een comfortabele polstering. Of je nu op zoek bent naar een basic trainingsbank, of een trainingsbank die je kan combineren met een langehalterrek, binnen het ruimte assortiment aan Taurus halterbanken vind je altijd wat je zoekt.

    Gehele Taurus Halterbank assortiment bekijken

    Taurus

    Squatrek (20)

    Halterstations behoren tot de meest populaire krachtstations omdat je ze thuis kan gebruiken voor traditionele en effectieve krachttraining. Deadlifts, squats en bankdrukken zijn slechts enkele oefeningen die je met een halterstation kan doen.

    Gehele Taurus Squatrek assortiment bekijken

    Taurus

    Trilplaten (2)

    Trilplaten werden oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in de ruimtevaart maar zijn nu zeer populair voor fitnesstraining. Taurus trilplaten zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. De VT3 heeft compacte afmetingen en is voorzien van een zeer krachtige motor. De VT7 is uitgerust met een groot trainingsoppervlak en 2 monitors met een overzichtelijk display. De VT9 is van studiokwaliteit en ontworpen voor professioneel gebruik.

    Gehele Taurus Trilplaten assortiment bekijken

    Taurus

    Optrekstangen (7)

    Pull-ups behoren tot de klassieke oefeningen op het gebied van krachttraining. Je hebt er alleen maar je eigen lichaamsgewicht en een pull-up bar voor nodig. Taurus pull-up bars zijn robuust en kunnen snel en veilig aan de deurframe of muur worden bevestigd. De multi-pull-up bar biedt je een grote verscheidenheid aan greepvariaties voor een gevarieerde en effectieve krachttraining.

    Gehele Taurus Optrekstangen assortiment bekijken

    Taurus

    Multikrachtstations (35)

    Taurus Multikrachtstations apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Multikrachtstations assortiment bekijken

    Taurus

    Power Tower (3)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Power Tower zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Power Tower assortiment bekijken

    Taurus

    Krachtstation uitbreidingen (8)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Krachtstation uitbreidingen assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Krachtstation uitbreidingen assortiment bekijken

    Taurus

    Professioneel krachtstation (59)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Professioneel krachtstation zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Professioneel krachtstation assortiment bekijken

  • Taurus

    Cable Pull (10)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Cable Pull assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Cable Pull assortiment bekijken

    Taurus

    Halterbankset (5)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Halterbankset zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Halterbankset assortiment bekijken

    Taurus

    Lange halterrek (6)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Lange halterrek assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Lange halterrek assortiment bekijken

    Taurus

    Power Racks & Cages (16)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Power Racks & Cages assortiment:

    Gehele Taurus Power Racks & Cages assortiment bekijken

    Taurus

    Aerobic halters en pump (3)

    De aerobic dumbbells van Taurus bieden veelzijdige trainingsmogelijkheden. Of je nu je conditie wilt verbeteren, verschillende spieren en spiergroepen wil trainen of spanningen en gewrichtspijn tegen wil gaan, met de aerobic dumbbells van Taurus bereik je altijd je trainingsdoelen. Ze zijn compact, veelzijdig in het gebruik en scherp geprijsd.

    Gehele Taurus Aerobic halters en pump assortiment bekijken

  • Taurus

    Korte halters (19)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Korte halters assortiment:

    Gehele Taurus Korte halters assortiment bekijken

    Taurus

    Lange halterset (8)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Lange halterset zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Lange halterset assortiment bekijken

  • Taurus

    Dumbbell (22)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Dumbbell assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Dumbbell assortiment bekijken

    Taurus

    Kettlebell (9)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Kettlebell producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Kettlebell assortiment bekijken

  • Taurus

    Halterschijven (16)

    Taurus halterschijven bieden je een intensieve en effectieve training en zijn zeer populair, zowel voor gebruik in de sportschool als voor training thuis. De halterschijven van Taurus zijn hoogwaardig afgewerkt en eenvoudig in het gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 30 en 50 mm. De Taurus Polyurethaan halterschijven hebben een diamant geslepen twaalfhoekige vorm zodat ze tijdens de training niet wegrollen.

    Gehele Taurus Halterschijven assortiment bekijken

  • Taurus

    Halterstangen (30)

    De Taurus Premium Langehalterstang (50 mm) is gemaakt van zeer belastbaar kwaliteitsstaal. Met zijn maximale belastbaarheid van 700 kg, voldoet de Taurus Premium Langehalterstang (50 mm) ruim aan de veiligheidsnorm voor professionele halterstangen. Deze moeten tot minimaal 500 kg belastbaar zijn om aan de veiligheidsvoorschriften tegen breuk te voldoen. Dankzij de kogellagers kan de halterstang onafhankelijk van de halterschijven draaien en blijven de halterschijven tijdens de training op hun plek. Dit voorkomt frictie op de gewrichten en is dus gewrichtsvriendelijker.

    Gehele Taurus Halterstangen assortiment bekijken

    Taurus

    Trainingshandschoenen (1)

    Taurus Trainingshandschoenen apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Trainingshandschoenen assortiment bekijken

  • Taurus

    Halterrekken (24)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Halterrekken zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Halterrekken assortiment bekijken

  • Taurus

    Sluitingen voor halterstangen (8)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Sluitingen voor halterstangen assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Sluitingen voor halterstangen assortiment bekijken

  • Taurus

    Halterschijven 30mm (8)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Halterschijven 30mm zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Halterschijven 30mm assortiment bekijken

  • Taurus

    Halterschijven 50mm (8)

    Taurus Halterschijven 50mm apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Halterschijven 50mm assortiment bekijken

  • Taurus

    Korte halterstangen 30 mm (5)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Korte halterstangen 30 mm producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Korte halterstangen 30 mm assortiment bekijken

  • Taurus

    Lange halterstangen 30 mm (11)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Lange halterstangen 30 mm assortiment:

    Gehele Taurus Lange halterstangen 30 mm assortiment bekijken

  • Taurus

    Korte halterstangen 50 mm (2)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Korte halterstangen 50 mm producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Korte halterstangen 50 mm assortiment bekijken

  • Taurus

    Lange halterstangen 50 mm (9)

    Taurus Lange halterstangen 50 mm apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Lange halterstangen 50 mm assortiment bekijken

  • Taurus

    Curlstangen (4)

    Taurus Curlstangen apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Taurus assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.

    Gehele Taurus Curlstangen assortiment bekijken

  • Taurus

    Tricepstrainer (2)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Tricepstrainer assortiment:

    Gehele Taurus Tricepstrainer assortiment bekijken

  • Taurus

    Fysiobanden en -tubes (5)

    Taurus Fysiobanden,- en tubes zijn perfect geschikt voor het trainen van je spierkracht, conditie, flexibiliteit, coördinatie en reactievermogen. Ze zijn licht van gewicht en makkelijk overal mee naartoe te nemen. Het zijn eenvoudig te gebruiken fitnesstools, die een positief effect hebben op je algehele fysiek.

    Gehele Taurus Fysiobanden en -tubes assortiment bekijken

    Taurus

    Medicijnballen (5)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Medicijnballen producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Medicijnballen assortiment bekijken

  • Taurus

    Springtouwen (6)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Springtouwen producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Springtouwen assortiment bekijken

    Taurus

    Lichaamsgewichttraining (8)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Lichaamsgewichttraining zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Lichaamsgewichttraining assortiment bekijken

    Taurus

    Snelheid (2)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Snelheid assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Snelheid assortiment bekijken

    Taurus

    Explosieve krachttraining (3)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Explosieve krachttraining zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Explosieve krachttraining assortiment bekijken

    Taurus

    Weerstands- en gewichtstraining (5)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Weerstands- en gewichtstraining zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Weerstands- en gewichtstraining assortiment bekijken

    Taurus

    Slingtrainers (2)

    Taurus beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Taurus Slingtrainers producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.

    Gehele Taurus Slingtrainers assortiment bekijken

    Taurus

    Opdruksteunen (6)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Opdruksteunen zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Opdruksteunen assortiment bekijken

  • Taurus

    Sandbags / Bulgarian bags (3)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Sandbags / Bulgarian bags zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Sandbags / Bulgarian bags assortiment bekijken

    Taurus

    Evenwicht en coördinatie (6)

    Of het nu gaat om het verbeteren van je balans en coördinatie, meer mobiliteit en activiteit in je dagelijkse leven of om revalidatie, in het hoogwaardige assortiment van Taurus fitnessapparatuur voor balans en coördinatie vind je altijd het juiste fitnessapparaat voor jouw wensen en behoeften. Van balanskussens en balance boards tot zitkussens, elk fitnessapparaat van Taurus is gericht op een optimaal bewegingscomfort voor de gebruiker. Met de Taurus Balans en Coördinatie fitnessapparatuur train je je coördinatie en blijf je altijd perfect in balans.

    Gehele Taurus Evenwicht en coördinatie assortiment bekijken

    Taurus

    Fasciatraining & massage (7)

    Met Fasciatraining worden spanningen in het bindweefsel verlicht en blessures en pijn tegengegaan. Fasciatraining bestaat uit rekkende en vibrerende bewegingen. Dit geeft je spieren meer veerkracht en verbetert je sportieve prestaties op lange termijn. In het Taurus Fasciatraining en massagerollen assortiment vind je de juiste fitnesstool voor een effectieve fasciatraining van je fascie en spieren.

    Gehele Taurus Fasciatraining & massage assortiment bekijken

    Taurus

    Buiktrainers (8)

    Met de Taurus Buiktrainer kan je effectief en doelgericht je buikspieren trainen. De buikspiertrainer van Taurus is stabiel, veelzijdig in het gebruik en biedt je optimale ondersteuning bij je buikspiertraining.

    Gehele Taurus Buiktrainers assortiment bekijken

    Taurus

    Rugtrainers (5)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Rugtrainers assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Rugtrainers assortiment bekijken

  • Taurus

    Gewichtsmanchetten (5)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Gewichtsmanchetten assortiment:

    Gehele Taurus Gewichtsmanchetten assortiment bekijken

    Taurus

    Greepkrachttraining (4)

    Het Taurus assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Taurus Greepkrachttraining assortiment:

    Gehele Taurus Greepkrachttraining assortiment bekijken

  • Taurus

    Grepen / trekhulp (26)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Grepen / trekhulp zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Grepen / trekhulp assortiment bekijken

    Taurus

    Yogamatten & gymnastiekmatten (8)

    De yoga,- en gymnastiekmatten van Taurus hebben een uitstekende demping, zijn zeer slijtbestendig en bieden een optimaal trainingscomfort. Ze zijn perfect geschikt voor gebruik bij functional training, krachttraining en cardiotraining. Maak je trainingen effectiever met de yogamatten en gymnastiekmatten van Taurus.

    Gehele Taurus Yogamatten & gymnastiekmatten assortiment bekijken

  • Taurus

    Beschermmatten (14)

    Een Taurus vloermat is een onmisbaar item bij thuistraining. Taurus vloermatten zorgen namelijk voor een optimale bescherming van de vloer tegen beschadigingen, krassen, vlekken en zweet. Door hun dempende werking wordt het trainingsgeluid tot een minimum beperkt, zodat je je buren of huisgenoten niet hoeft te storen. Taurus vloermatten compenseren ook een oneffen vloeroppervlak zodat je fitnessapparaat altijd stabiel staat en je veilig kan trainen.

    Gehele Taurus Beschermmatten assortiment bekijken

  • Taurus

    Accessoires conditietraining (10)

    Ben je op zoek naar het perfecte accessoire om je cardio-fitnessapparaat mee uit te breiden en nóg gevarieerder en effectiever te kunnen trainen, dan ben je bij Taurus aan het juiste adres. Naast hoogwaardige fitnessapparatuur voor duursport heeft Taurus ook een uitgebreid assortiment aan accessoires voor conditietraining, van trainingscomputers tot adapters en pedaalsystemen.

    Gehele Taurus Accessoires conditietraining assortiment bekijken

  • Taurus

    Krachttraining accessoires (4)

    Met de Taurus Biceps Isolator kan je bijvoorbeeld specifiek je biceps trainen zonder daarbij je armen te hoeven gebruiken. Het effect hiervan is dat je de kracht voor de oefeningen alleen maar uit je bovenarmen haalt. Dit maakt je biceptraining nog effectiever. Behalve de Taurus Biceps Isolator biedt Taurus nog meer handige en effectieve accessoires voor een optimale krachttraining.

    Gehele Taurus Krachttraining accessoires assortiment bekijken

  • Taurus

    Accessoires krachtstation (7)

    Taurus accessoires voor krachtstations vormen de perfecte aanvulling op je Taurus krachtstation. Met een Taurus accessoire voor krachtstations wordt je training nog veelzijdiger, effectiever en afwisselender. Dit draagt in grote mate bij aan het plezier van trainen en zorgt ervoor dat je ook op lange termijn gemotiveerd blijft.

    Gehele Taurus Accessoires krachtstation assortiment bekijken

    Taurus

    Accessoires wellness (1)

    Het aanbod van Taurus bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Taurus Accessoires wellness zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Taurus.

    Gehele Taurus Accessoires wellness assortiment bekijken

    Taurus

    Accessoires rollentrainer racefiets (1)

    Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Taurus Accessoires rollentrainer racefiets assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.

    Gehele Taurus Accessoires rollentrainer racefiets assortiment bekijken

Taurus Fitness – Het merk dat de harten van sporters sneller laat kloppen

Hoogste kwaliteit en innovatief design zijn kenmerken van dit nobele merk. Of het nu gaat om krachttraining of duurtraining, voor thuisgebruik of voor professioneel gebruik: Taurus is altijd een constant merk. Taurus Fitness maakt niet alleen indruk met een uitgebreid productassortiment, Taurus is vooral gericht op de behoeften van sporters. Voortdurende innovaties en verdere onwikkelingen zorgen voor een unieke kwaliteit, verwerking, materialen en duurzaamheid. Taurus is in alle opzichten op jouw training afgestemd.

Het succes bewijst dat Taurus Fitness gelijk heeft. In zeer korte tijd heeft het merk zich ontwikkeld tot een gevestigde waarde in de fitnessbranche.

Als Europa’s nr. 1 in thuisfitness kunnen we terugblikken op meer dat 25 jaar ervaring met fitnessapparatuur. Alle inzichten uit het dagelijkse contact met onze klanten stoppen we in de samenstelling van de producten van ons merk Taurus. Om dit te doen, testen we de beste producten van de meest ervaren fabrikanten van fitnessapparatuur wereldwijd en ontwikkelen deze verder totdat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen en de verwachtingen van onze klanten.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa