adidas adiSTAR Shortsleeved Tee

Art. Nr. AD-531838
Minder dan 5x in voorraad.
Verzendinformatie: € 6,90
Levering per GLS
Levertermijn: ongeveer 3-4 werkdag(en)
-%
Adviesprijs
Laatste prijs
€ 21,95

  • Multifunctioneel shirt voor heren
  • ClimaCool: zorgt voor warmte- en vochtigheidsmanagement door ventilatie
  • FlowMapping-openingen: voor optimaal comfort en ventilatie
  • ForMotion: voor optimale bewegingsvrijheid
  • X-Static: materiaal met zilvere vezels voor een beter transport van overvloedige warmte alsook antibacteriële en geurremmende werking
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: rood/grijs

Het adidas adiSTAR Shortsleeved Tee met ademende werking is een multifunctioneel shirt voor heren. Verschillende technologiën zorgen voor bewegingsvrijheid, antibacteriële werking en een uitstekend comfort.
De ClimaCool-technologie zorgt voor ventilatie en transport van vocht, hierdoor blijft het lichaam aangenaam koel en droog. Door het Flow Mapping design zijn anatomisch gevormde inlets in de belastende zones geplaatst, voor een nog beter ClimaCool-effect. Daarnaast overtuigt het innovatieve 3D-design (ForMotion) van het adiSTAR Shortsleeved Tee met een optimale pasvorm, comfort en absolute bewegingsvrijheid. Het weefsel van het heren shirt bevat X-Static het revolutionaire vezel-systeem van puur zilver, hierdoor wordt overvloedige warmte van het lichaam getransporteerd.
Het adidas shirt werd ontwikkeld, om de sporter in elke situatie, training of wedstrijd optimaal comfort en stijl te verlenen. De combinatie van natuurlijke elegantie en verschillende technologiën maken het adiSTAR Shortsleeved Tee ideaal voor training of wedstrijd.

Voor eindgebruikers gelden de garantievoorwaarden volgens de algemene wettelijke voorwaarden.


Uw beoordeling is nu opgeslagen.
Helaas is een fout opgetreden. Controleer uw gegevens.
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

0 van 5 sterren

(0 Klantenbeoordelingen)



Schrijf de eerste beoordeling!

Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa