Tafeltennis kopen bij Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

Kies het voor jou passende fitnessapparaat uit meer dan 150 bekende merken. Bij al je vragen staan onze competente medewerkers je graag telefonisch te woord (tel: 0172 – 619 961). Je kunt ons ook bereiken via onze email: info@fitshop.nl Verder lezen

Tafeltennis

Kies het voor jou passende fitnessapparaat of accessoire uit meer dan 150 bekende merken. Bij al je vragen staan onze deskundige medewerkers je graag telefonisch te woord (0172 - 619961). Je kunt ons ook bereiken via onze Live-Chat.

Kies het voor jou passende fitnessapparaat uit meer dan 150 bekende merken. Bij al je vragen staan onze competente medewerkers je graag telefonisch te woord (tel: 0172 – 619 961). Je kunt ons ook bereiken via onze email: info@fitshop.nl
Tafeltennis - speel je in topvorm
Tafeltennissen is niet alleen leuk, het houdt je ook fit. Vooral de aanspraak die het doet op reactievermogen, snelheid en lichaamsbeheersing zijn een uitdaging voor je lichaam en versterken je lijf. Daarnaast helpt het spel met het opbouwen van je conditie, vooral tijdens langere potjes.

Geschikt voor jong en oud Tafeltennis als recreatieve of als wedstrijdsport

Tafeltennis is bij jong en oud favoriet vanwege het speelse karakter, maar het is ook goed voor de gezondheid en je conditie. Tafeltennis kan een sportieve vrijetijdsbesteding zijn en op wedstrijdniveau gespeeld worden en het is een uitstekende manier voor mensen die veel zitten, om even lekker te bewegen. 

Wat heb je allemaal nodig om te tafeltennissen?

Om deze leuke, actieve sport te spelen, heb je een tafeltennistafel, -batjes en -ballen nodig, En dan kan het spel beginnen! We bieden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige benodigdheden aan van gewaardeerde producenten van tafeltennistafels, zoals Kettler, Cornilleau, Sponeta en andere bekende producten. Daarnaast raden we voor outdoor tafeltennistafels een afdekhoes aan om de tafel te beschermen tegen stof en viezigheid.

Een indoor of outdoor tafeltennistafel?

Als je bij goed weer ook buiten wilt kunnen tafeltennissen, koop dan een outdoor tafeltennistafel. Wil je echter trainen op wedstrijdniveau, kies dan voor een indoor tafeltennistafel. 

In ons assortiment tafeltennisartikelen vind je een ruime keus aan: 

Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa