Bestel vandaag nog. Verzending
direct op dinsdag.1
Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf 49,50 €!
1.625.180 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

Horizon fitnessapparatuur

Horizon fitnessapparatuur biedt een perfecte combinatie tussen functionaliteit en design
Horizon Fitness

Horizon fitnessapparatuur: hoogwaardige uitrusting en ergonomische afwerking

Horizon fitnessapparatuur is uniek door het perfecte samenspel van functionaliteit en design. Innovatieve technologieën en veelzijdige trainingsprogramma's worden gecombineerd met een hoogwaardige uitrusting en een ergonomische afwerking. Horizon bediend een breed spectrum van verschillende sporten en trainingsmethoden en voldoet daarbij aan de veelzijdige benodigdheden van de klant. Horizon ontwikkelt continu fitnessapparatuur voor elk trainingsniveau, leeftijd en gebruikerservaring en legt de focus vooral op het praktische nut van fitnessapparatuur. Verder lezen

Horizon fitnessapparatuur Bestseller - Overzicht van alle categorieën

(Alle categorieën aangeven)

Horizon Fitness Crosstrainers

(9 Producten)
Horizon Fitness beschikt over een breed assortiment op het gebied van crosstrainers. Dit merk symboliseerd wereldwijde kwaliteit op het gebied van thuis-fitness. Beginners kunnen zeer makkelijk vertrouwd raken met de hoogwaardige crosstrainers van de Syros serie. Voor een nog veelzijdigere training biedt Horizon de klassiekers van de Andes serie, waaronder de test-winnar Crosstrainer Andes 7i.
Gehele Horizon Fitness Crosstrainers assortiment aangeven

Horizon Fitness Loopband

(13 Producten)
Sinds de Fitness-tijdperk behoren loopbanden van Horizon Fitness tot de marktleiders op het gebied van thuis-fitness. Naast de robuuste afwerking en het eenvoudige bedieningspaneel is het VCS-dempingssysteem van de loopmat een echt kwaliteitskenmerk
Gehele Horizon Fitness Loopband assortiment aangeven

Horizon Fitness Roeitrainer

Het roeiapparaat Oxford 5 van Horizon Fitness is het instapmodel van de gerenommeerde fitness fabrikant. Het luchtweerstandssysteem van het roeiapparaat simuleert het roeien met waterweerstand. Het conditie-apparaat heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Gehele Horizon Fitness Roeitrainer assortiment aangeven

Horizon Fitness Hometrainers

(10 Producten)
Ergometer fietsen van Horizon Fitness zijn bekende kwaliteitsproducten. De gewrichtsontzienende training en de makkelijke manier van lopen zijn vooral bij de Comfort en de Paros serie sterk benadrukt. Beginners en gevorderden kunnen met de comfortabele ergometers van Horizon thuis, geheel onafhankelijk van weersomstandigheden trainen.
Gehele Horizon Fitness Hometrainers assortiment aangeven

Horizon Fitness Thuisfiets

Fiets hometrainers van het merk Horizon bieden een aangename manier van lopen, een comfortabel zitcomfort en een passende ergonomie. De Horizon Fitness Hometrainer Paros is een klassiek instapmodel met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Het maakt een aangename manier van lopen mogelijk en 9 trainingsprogramma’s helpen beginners bij een goede conditietraining.
Gehele Horizon Fitness Thuisfiets assortiment aangeven

Horizon Fitness Indoor Cycle

(2 Producten)
Het aanbod van Horizon Fitness bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Horizon Fitness Indoor Cycle zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Horizon Fitness.
Gehele Horizon Fitness Indoor Cycle assortiment aangeven

Horizon Fitness Halterbank

(2 Producten)
Horizon Fitness Halterbank apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Horizon Fitness assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Horizon Fitness Halterbank assortiment aangeven

Horizon Fitness Audio-/Video-toestellen

(2 Producten)
Die Unterhaltungsprodukte von Horizon machen Ihr Fitnesstraining in den eigenen vier Wänden zum echten Erlebnis! Mit dem Passport Media Player können Sie auf Strecken rund um den Globus trainieren. Die dazugehörigen Videos sind äußerst realistisch. Während des Trainings werden alle Trainingsdaten als On-Screen Display dargestellt.
Gehele Horizon Fitness Audio-/Video-toestellen assortiment aangeven

Horizon Fitness Langehalterrek

Die hochwertigen Horizon Fitness Langhantelablagen können als Ergänzung für Horizon Fitness Hantelbänke oder aber auch für freies Langhanteltraining genutzt werden. In jedem Fall sind die Langhantelablagen von Horizon Fitness sehr robust und stabil. Aufgrund ihrer Höhenverstellbarkeit passen sie sich zudem den individuellen Bedürfnissen des Sportlers perfekt an. Horizon Fitness Langhantelablagen eignen sich ideal für ambitionierte Heimsportler.
Gehele Horizon Fitness Langehalterrek assortiment aangeven

Horizon Fitness Multikrachtstations

(4 Producten)
Wer für sein Krafttraining nicht gern in ein Fitnessstudio geht und lieber komfortabel zu Hause trainieren möchte, greift auf die robusten Horizon Fitness Multi Kraftstationen zurück. Diese bieten vielfältige Übungsmöglichkeiten auf kleinstem Raum und überzeugen mit einer langen Nutzungsdauer. Die einfachen Verstellmechanismen, bequemen Sitzbänke und Rückenpolster sowie Qualitätskugellager der multifunktionalen Horizon Fitness Kraftstationen überzeugen ebenfalls.
Gehele Horizon Fitness Multikrachtstations assortiment aangeven

Horizon Fitness Video's / cd's / dvd's

Horizon Fitness Video's / cd's / dvd's apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Horizon Fitness assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Horizon Fitness Video's / cd's / dvd's assortiment aangeven

Horizon Fitness Accessoires uithoudingstraining

(7 Producten)
Horizon Fitness Accessoires uithoudingstraining apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Horizon Fitness assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Horizon Fitness Accessoires uithoudingstraining assortiment aangeven

Horizon Fitness Beschermmatten

(3 Producten)
De Horizon beschermingsmatten zijn de perfecte aanvulling voor je fitnesstoestel. Zij zorgen ervoor dat je fitnesstoestel veilig en stabiel staat en beschermen de vloer tegen zweetdruppels. Bovendien worden met de Horizon vloerbeschermingsmat krassen en drukplekken vermeden op kostbare hout- en laminaatvloeren.
Gehele Horizon Fitness Beschermmatten assortiment aangeven

Horizon fitnessapparatuur voor conditie­ en krachttraining

Naast de gebruiksvriendelijke bedienbaarheid overtuigt dit apparatuur vooral door het vermogen zich ruimtebesparend aan de gebruiker aan te passen. Van een compact apparaat tot grotere modellen met een doordacht opklapmechanisme vind je bij ons het ideale Horizon trainingsapparaat voor thuis. Of loopbanden, crosstrainers en ergometers voor optimale cardioworkouts op krachtstations en halterbanken voor een efficiënte krachttraining – wir bieden je een compleet aanbod van Horizon fitnessapparatuur in ons assortiment. Profiteer van de jarenlange know-how van Horizon als één van de marktleiders in fitnessapparatuur en start je persoonlijke workout geheel naar eigen wens.

Horizon fitnessapparatuur: Tijdens je workout de wereld ontdekken:­ de Passport Media Player van Horizon

Is je laatste vakantie al veel te lang geleden? De hele wereld praat over Parijs, maar jij bent er nog nooit geweest? De Zwitserse alpen ken je alleen maar van een puzzel? Ga op een interactieve wereldreis en ontdek de mooiste plekken ter wereld – met de Passport Media Player van Horizon. Daarbij worden verschillende trainingsroutes wereldwijd op een Horizon fitnessapparaat gesimuleerd. Op je tv kun je videos van de routes bekijken, terwijl de weerstand van het apparaat zich aanpast aan het routeverloop van je droombestemming. Met de ergometer langs Malibu-Beach, op een loopband over de historische Champs-Élysées, met de crosstrainer aan de voeten langs de Matterhorn wandelen – eenvoudig en comfortabel thuis mogelijk, dankzij de Passport Media Player van Horizon.

Horizon fitness: 4 decennia lang Sport­Excellence en High Performance

De steile opmars van Horizon fitness tot één van de populairste merken van fitnessapparatuur begon in 1975 met de oprichting van het moeder­concern Johnson Health Tech. Vandaag, 40 jaar later, is het team Peter Lo Horizon een wereldwijd succesvolle onderneming geworden. De realisatie van een droom wordt mogelijk gemaakt door hard werken, een uitvindersgeest en het enthousiasme voor fitness. Dit zie je terug in de hoogwaardige fitnessapparaten van Horizon. In inmiddels 70 landen verkrijgbaar ontwikkelt Horizon zich voortdurend om aan de individuele wensen van de klant te voldoen. Mede daarom werd Horizon in Duitsland snel marktleider op het gebied van loopbanden en een gerenommeerd lid van de werelds grootste fitnessmarkt, in de VS. Als 'zusterbedrijf' van Horizon bieden wij in ons merkenspectrum verder Vision fitness aan. Design, innovatie en duurzame kwaliteit – Horizon Fitness.

Horizon Fitness Conditietraining

Horizon Fitness Sporthorloges, fitness tracker en weegschalen

Horizon Fitness Krachttraining

Horizon Fitness Accessoires

down up Alle categorieën aangeven
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 43x persoonlijk voor u in de winkel in DuitslandBerlijn, Bielefeld, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden
 • 3x in OostenrijkGraz, Linz, Wenen
 • BelgiëBrussel
 • 3x in de ZwitserlandBern, Lausanne, Zürich
 • DenemarkenKopenhagen
 • 6x in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • PolenWarschau
 • 12x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een 10,- € Waardebon*
* Verzilverbaar vanaf een minimumwaarde van 50,- €
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Google+ en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Rembours
 • Voorafbetaling
Verzendpartner
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Vrachtrijder
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2017
1) Alleen bij betaling per PayPal, Rembours, kredietkaart, iDEAL, Klarna.
Wij zijn er voor u
69x in Europa
Storemap
Storepreview
Fitnesstoestellen
Nu zelf ter plaatse testen!
Amsterdam more
Zuidermolenweg 23A
1069 CE Amsterdam
+31 (0) 20-6940705
Vandaag tot 18:00 uur geopend