Beleef meer comfort! Door onze
Montageservice vanaf € 49,00
2.852.366 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten
69.090 actuele productbeoordelingen

Life Fitness

Life Fitness

Life Fitness - Bestseller

Life Fitness - Overzicht van alle categorieën

(Alle categorieën aangeven)

Life Fitness Crosstrainers

(14 Producten)
Life Fitness crosstrainers zijn fitnessapparaten met hoge kwaliteitseisen op het gebied van afwerking en functie. De meervoudige testwinnaar Life Fitness X1 crosstrainer maakt indruk door een uitermate aangename bewegingskwaliteit en langdurigheid. Dit gerenommeerde studiomerk is ook voor thuisgebruik zeer populair.
Gehele Life Fitness Crosstrainers assortiment bekijken

Life Fitness Loopband

(9 Producten)
Loopbanden van Life Fitness tellen wereldwijd tot de modernste en meest gerenommeerde loopbanden op het gebied van fitness. Buitengewone topkwaliteit en vele functies maken de loopbanden uniek. Het gepatenteerde FlexDeck®-dempingssysteem is een voelbaar kwaliteitskenmerk bij elke training.
Gehele Life Fitness Loopband assortiment bekijken

Life Fitness Roeitrainer

(2 Producten)
Life Fitness Roeitrainer apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Life Fitness assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Life Fitness Roeitrainer assortiment bekijken

Life Fitness Hometrainers

(13 Producten)
De fietsergometers van Life Fitness zijn ook voor thuisgebruik uitstekend. Een ergometer als de C1 is als apparaat voor beginners zeer aan te bevelen. Een nog betere afwerking en meer uitrusting bieden de apparaten van de Club serie.
Gehele Life Fitness Hometrainers assortiment bekijken

Life Fitness Indoor Cycle

(11 Producten)
Life Fitness Indoor Cycle apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Life Fitness assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Life Fitness Indoor Cycle assortiment bekijken

Life Fitness Halterbank

Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Life Fitness Halterbank assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.
Gehele Life Fitness Halterbank assortiment bekijken

Life Fitness Aerobic halters

Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Life Fitness Aerobic halters assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.
Gehele Life Fitness Aerobic halters assortiment bekijken

Life Fitness Krachtstation uitbreidingen

Life Fitness beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Life Fitness Krachtstation uitbreidingen producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.
Gehele Life Fitness Krachtstation uitbreidingen assortiment bekijken

Life Fitness Multikrachtstations

(5 Producten)
De krachttraining voor het gehele lichaam kun je thuis op een krachtstation van Life fitness naar slechts één apparaat reduceren. Verschillende krachtstations met allemaal dezelfde hoogwaardige kwaliteit zijn bij Life fitness te vinden. Multi-stations zoals bv. de G7 maken vele oefeningen thuis mogelijk.
Gehele Life Fitness Multikrachtstations assortiment bekijken

Life Fitness Yogamatten & gymnastiekmatten

(2 Producten)
Life Fitness Yogamatten & gymnastiekmatten apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Life Fitness assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Life Fitness Yogamatten & gymnastiekmatten assortiment bekijken

Life Fitness Accessoires krachtstations

(2 Producten)
Life Fitness beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Life Fitness Accessoires krachtstations producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.
Gehele Life Fitness Accessoires krachtstations assortiment bekijken

Life Fitness Accessoires roeimachines

(2 Producten)
Het Life Fitness assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Life Fitness Accessoires roeimachines assortiment:
Gehele Life Fitness Accessoires roeimachines assortiment bekijken

Life Fitness Accessoires uithoudingstraining

Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Life Fitness Accessoires uithoudingstraining assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.
Gehele Life Fitness Accessoires uithoudingstraining assortiment bekijken

Life Fitness Beschermmatten

Het Life Fitness assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Life Fitness Beschermmatten assortiment:
Gehele Life Fitness Beschermmatten assortiment bekijken

Life Fitness - Klantenbeoordelingen

 • Life Fitness crosstrainer X1 Go

  Anonym 13.3.2019 - Life Fitness crosstrainer X1 Go

  Fijn en geruisloos fitnessapparaat met een soepele beweging. Aanrader!!

 • Life Fitness Crosstrainer E5 Track Connect

  Ronald Verrips 28.12.2018 - Life Fitness Crosstrainer E5 Track Connect

  De crosstrainer is door zijn automatisch wisselende paslengte en vele programma’s ideaal als je, zoals bij ons thuis, houdt van variatie in je trainingen. Door deze variatie pak je continu andere spiergroepen mee in de training. Een totale body-workout dus! Na de levering zat er een storing in het apparaat. Deze is echter snel en naar volle tevredenheid door t-fitness verholpen. De crosstrainer en t-fitness zijn allebei echte aanraders!

 • Life Fitness crosstrainer X1 Go

  Rick 24.11.2018 - Life Fitness crosstrainer X1 Go

  Een goed een degelijk toestel! Het heeft een natuurlijke slag waardoor je gemakkelijk zonder dat je een blessure krijgt een van de vele programma's kunt trainen. Ben er heel gelukkig mee en ben op een zeer prettige manier geholpen door de medewerkers van fitshop.

 • LifeFitness Row HX Trainer

  van zoom 16.10.2018 - LifeFitness Row HX Trainer

  na een kleine 15 minuten was de roeier gemonteerd en moest ik deze nog juist vullen met water. de roeier werkt soepel maar het gebruik van de computer moet nog wennen. na 1 week intens gebruik heb ik nog steeds geen spijt van deze aankoop.

 • Life Fitness crosstrainer X1 Go

  Marjolein 30.5.2018 - Life Fitness crosstrainer X1 Go

  De crosstrainer zelf kan ik nog niet beoordelen omdat deze nog in bestelling is. Wat ik wel kan beoordelen is de snelle en prettige communicatie van het bedrijf. Ik wilde achteraf alsnog graag een monteur om het toestel in elkaar te zetten en dit werd alsnog geregeld, daarnaast zeer vriendelijk en goed bereikbaar! Wat ook prettig is, is dat er niet meteen het duurste product wordt geadviseerd maar er gekeken wordt naar je wensen. Een goed gevoel over mijn aankoop bij dit bedrijf!

 • Life Fitness C1 Go Hometrainer

  Anonym 20.5.2018 - Life Fitness C1 Go Hometrainer

  Een gebruiksvriendelijke hometrainer

 • Life Fitness crosstrainer X1 Go

  J.A.van Schaijk 30.4.2018 - Life Fitness crosstrainer X1 Go

  De crosstrainer is heel netjes afgewerkt en ook de programma's zijn voor ons makkelijk in te stellen.Ook tijdens het trainen kunnen we het programma makkelijk aanpassen. Het is voor ons een ideaal fitnessapparaat.

 • Life Fitness crosstrainer X1 Go

  J.A.van Schaijk 30.4.2018 - Life Fitness crosstrainer X1 Go

  Wij zijn heel blij met de crosstrainer welke wij onlangs. hebben aangeschaft. Het apparaat is makkelijk te bedienen ook tijdens de training.De afwerking van dit fitnessapparaat is heel goed.

 • LifeFitness Indoor Bike IC7 Powered By ICG

  Anonym 23.4.2018 - LifeFitness Indoor Bike IC7 Powered By ICG

  Super kwaliteit spinningbike. Het apparaat is wat duurder dan de concurrentie maar dat is het naar mijn menig zeker waar geweest! erg tevreden hierover

 • LifeFitness Row HX Trainer

  Anonym 4.4.2018 - LifeFitness Row HX Trainer

  Review voor donkerhout: Erg mooi afgewerkt. De kleurencombinatie ziet er erg goed uit. Het roeien gaat erg soepel en geeft het gevoel van roeien op water.

Life Fitness is een van de wereldwijd toon aangevende producenten van conditie- en krachttrainingstoestellen voor de fitness-, preventie- en gezondheidsmarkt. Alleen al het eerste product, de Lifecycle Fietsergometer, revolutioneerde voor meer als 30 jaar geleden als het eerste elektronisch fitnessapparaat de fitnesswereld. Aan geen andere aanbieder schenken commercieele studios en prive gebruikers wereldwijd meer vertrouwen - een bewijs voor de integriteit van Life Fitness en de verplichting tot hoogste qualiteit.

Het Life Fitness-materiaal valt op door hoogwaardige verwerking en extreme duurzaamheit. De unieke, nog nooit geevenaarde beweging van de Life Fitness cross-trainers, de gepatenteerde Life Fitness FlexDeck-dempingstechnologie bij de loopbanden of ook de onafhankelijkheid van het stroomnet dank de geintegreerde dynamo bij de fiets-ergometers - Life Fitness biedt U ongeevenaarde prestatie kenmerken.

De Life Fitness Parabody Krachtstations geven u bij minimale tijdinzet een training in studioqualiteit. De juiste keus van oefeningen, een ergonomisch trainingsgevoel en de mogelijkheid, de oefeningen elke tijd uit te breiden - dat zijn de innemende kenmerken van de Life Fitness Parabody Trainingssystemen.

Life Fitness investeerd in onderzoek en ontwikkeling als geen andere producent en laat alleen de beste ergonomische concepten gelden. De hardste teststandaards. Het hoogwaardigste materiaal. De modernste productiemethoden. De strengste veiligheidsmaatstaven. Het resultaat?: prestatie, zonder hoe en waarom. Qualiteit zonder compromis.

Life Fitness-toestellen zijn de ideale , betrouwbare trainingspartner voor uw fitness.

Life Fitness - Documenten

In de volgende keuzemogelijkheid, kun je documenten (zoals handleidingen en testrapporten) van het merk Life Fitness terugvinden. Selecteer hiervoor het gewenste product om de bijbehorende documenten te vinden waarin je geïnteresseerd bent.
Producten
Documenten
Kies een product uit a.u.b.

Life Fitness Conditietraining

Life Fitness Krachttraining

Life Fitness Yoga & Pilates

Life Fitness Accessoires

down up Alle categorieën aangeven
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 41x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Regensburg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 7x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 4x in ZwitserlandBasel, Bern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • FrankrijkParis
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een waardebon van € 10,00*
* In te wisselen bij besteding vanaf € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Twitter, YouTube en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • PostNL
 • TransMission
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2019
1) Alleen bij betaling per PayPal, kredietkaart, Klarna.
Wij zijn er voor u
74x in Europa
Storemap
T-Fitness
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl