Filter

Hangende bokszakken kopen bij Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.

Hangende bokszakken - Effectieve bokstraining

De bokszak vormt de basis van je bokstraining. Het doel is een zo realistisch mogelijke weergave van een tegenstander om te kunnen trainen. Daarom bieden wij je bokszakken aan in verschillende varianten met betrekking tot materiaal, grootte en gewicht.

Hangende bokszakken bieden je het voordeel dat het onderste bereik van de bokszak vrij is en daardoor voor het trainen van trappen en kicks kunnen gebruikt worden. Bovendien kan met een licht bewegendebokszakje preciezie getraind worden, aangezien de bewegende bokszak een tegenstander imiteert.


Afhankelijk van het lichaamsgewicht en trainingsconditie moet het gewicht van de bokszak aangepast worden. Hoe zwaarder en getrainder de gebruiker is, des te zwaarder moet de bokszak zijn.


Voor soorten vechtsporten die ook trapcombinaties bevatten zoals MMA, kickboxen of karate kan een langere bokszak vooral voor de training van Lowkicks gebruikt worden. Daarnaast kan de bokszak voor het trainen van grondgevechten bij MMA gebruikt worden.


Bizonyl (extreem belastbaar speciale kunststof) en echt leer zijn hoogwaardig bokszakmateriaal, aangezien deze materialen bijzonder sterk en duurzaam zijn.


Het is aangeraden een professionele bokszakhouder te kopen, zodat je je bokstraining veilig en comfortabel kunt starten.

Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa