Filter

Schwinn Loopband kopen bij Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

Het aanbod van Schwinn bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Schwinn Loopband zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Schwinn. Verder lezen
  • 3 Waarderingen
    Op voorraad
    Gedempt loopvlak voor gewrichtsvriendelijke trainingssessies

    De Schwinn loopband 510T is een prima cardio-apparaat en heeft een 2,6 pk motor waarmee een snelheid tot 16 km / u gehaald kan worden. Het loopvlak van 51 x 140 cm is voorzien van een Softrak dempingssysteem en zorgt voor een comfortabele en gewrichtsvriendelijke hardlooptraining. Om berghellingen te kunnen simuleren, kan elektronisch een helling van 0 tot 10% worden ingesteld.
    Adviesprijs € 1 299,00
    Nu € 1 199,00
    delivery truckVoor 15.00 besteld, morgen in huis! (levering in doos).
    • Uitrusting
    • Demping
    • Rustige beweging
    • Stabiliteit
Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Het aanbod van Schwinn bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Schwinn Loopband zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Schwinn.
Een goed geconstrueerde loopband laat de kilometers zo aan je voorbij vliegen, de minuten regelrecht verdampen. De loopbanden van Schwinn bieden een mooi design en een solide, betrouwbare constructie.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa