Suples Bulgarian Bag team

Art. Nr. SBB-332101
Op voorraad
Verzendinformatie: Kies a.u.b. een variant uit:
Levering per GLS
Levertermijn: ongeveer 3-4 werkdag(en)
-%
Adviesprijs vanaf
Laatste prijs vanaf
vanaf € 159,00

  • Dé insidertip op het gebied van functionele training!
  • Extreem robuust leer van hoge kwaliteit
  • Oneindige trainingsmogelijkheden
  • Verkrijgbaar in zes verschillende gewichtsniveaus
  • Drie geïntegreerde grijpstukken

Conditie,- en krachttraining

De Suples Bulgarian Bag Team is ontwikkeld door een worstelcoach voor kracht,- en conditietraining. Met de Suples Bulgarian Bag Team kunnen vrijwel alle oefeningen worden gedaan die ook met Kettlebells, dumbbells, medicijnballen, gewichtsvesten en stangen kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast biedt de Suples Bulgarian Bag Team unieke oefeningen die niet met andere fitnesstools kunnen worden gedaan.

Verschillende trainingsniveaus

De Suples Bulgarian Bag Team is geschikt voor iedere sporter omdat hij in verschillende maten en gewichten verkrijgbaar is. Zo kan iedereen het beste resultaat uit zijn training halen. De Bulgarian Bag XS 5 kg (gele straps) wordt aangeraden voor beginnende sporters, de Small Bulgarian Bag 8 kg (groene straps) is zeer geschikt voor vrouwen met een gemiddeld kracht,- en conditieniveau. De Medium Bulgarian Bag 12 kg (rode straps) is voor sporters met een gemiddeld kracht,- en conditieniveau. De Large Bulgarian Bag 17 kg (zilveren straps) is geschikt voor atleten met een bovengemiddeld conditie,- en krachtniveau. Je kan de bags op verschillende plekken beetpakken voor meerdere greepmogelijkheden en een gevarieerde training. Kies de bag die bij jouw niveau past en train effectief je kracht, behendigheid en conditie met de Suples Bulgarian Bag Team.

Voor eindgebruikers gelden de garantievoorwaarden volgens de algemene wettelijke voorwaarden.


Uw beoordeling is nu opgeslagen.
Helaas is een fout opgetreden. Controleer uw gegevens.
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

0 van 5 sterren

(0 Klantenbeoordelingen)



Schrijf de eerste beoordeling!

Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa