Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf € 49,00!
2.756.008 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten.
Actueel 65.986 productbeoordelingen
crosstrainer

Taurus Crosstrainers

kopen
bij Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

Start nu met een gewrichtsvriendelijke complete lichaamstraining en verbeter je fitheid.

 • Prijs
 • Bewegingskwaliteit
 • Trainingsvlak
 • Studio / Thuis Fitness
 • Intensiteit

Prijs

Kies a.u.b. het gewenste prijsbereik uit.

Prijsklasse

Prijsbereik

tot 999 3999
Filter verwijderen

Bewegingskwaliteit

De bewegingskwaliteit is bij de crosstrainer beslissend voor een aangenaam gevoel bij de training. Crosstrainers met een hoge bewegingskwaliteit zijn bijv. stiller en lopen gelijkmatiger. Beslissend voor de bewegingskwaliteit van een crosstrainer zijn het vliegwiel, de omzettingsverhouding, de kogellagers en de materiaal- en afwerkingskwaliteit.

Bewegingskwaliteit

Filter verwijderen

Trainingsvlak

Kies uw crosstrainer uit volgens de voorhanden opstelplaats.

Benodigde ruimte (lengte)

Filter verwijderen

Studio / Thuis Fitness

Voor de gebruikswijze tellen bijv. de intensiteit, de duur en de frequentie van het gebruik. Voor fitnessstudio's zijn enkel crosstrainers geschikt, die als professioneel gemarkeerd zijn. Daarnaast zijn deze toestellen ook optimaal voor intensief thuisgebruik, aangezien ze qua materiaal- en afwerkingskwaliteit alsook stabiliteit en levenduur het beste zijn.

Semiprofessionele crosstrainers zijn geschikt voor ambitieuze thuissporters. Op basis van hun hoge belastbaarheid, eenvoudige bediening en de gewrichtsvriendelijke beweging worden ze ook in hotels, verenigingen,bedrijfsfitnessen en in het therapeutische bereik gebruikt.

Inzetbereik

Filter verwijderen

Intensiteit

Enkele crosstrainers uit ons assortiment zijn speciaal ontworpen voor hoge belastingen. Ook voor ambitieuze thuissporters zijn crosstrainers met een hoge belastbaarheid zeer goed, aangezien deze bijzonder stabiel en hoogwaardig afgewerkt zijn.

Gemiddelde trainingstijd per week

Filter verwijderen
Tobi
Livesupport!
Chat starten
Bij vragen over sport- en fitnessapparatuur staan onze competente medewerkers u tijdens een livesupport-chat graag te woord.
Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor goed advies
Contact
0172 61 99 61
Veilig kopen
Uw bestelling is gecodeerd met 256-bit-SSL
T-Fitness beschikt over het Trusted Shops keurmerk met consumenten-bescherming
79x in Europa Vind een filiaal
stores

Taurus Crosstrainers kopen

De Taurus crosstrainers van de X­-serie kun je bijzonder compact neerzetten desondanks het ingebouwde vliegwiel aan de voorkant. De Taurus X10.5, het top­model, is voor professioneel gebruik geschikt. De lage instap en het overzichtelijke touchschreen­-scherm zijn zeer gebruiksvriendelijk en daarmee ook voor beginners zeer geschikt. Verder lezen down
Sortering
Artikelen per pagina:
Vertoning
Pagina
Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
De uitrusting van een crosstrainer omvat het vliegwiel, het remsysteem, de trainingscomputer (display, programma's etc.) en extra's zoals transportwieltjes, lectuurrekje etc,. Een goede uitrusting maakt de training afwisselingsrijker en comfortabeler. Met polsmeting wordt uw training effectiever.
Innovatie is een speciaal punt in de T-Fitness testbeoordeling van crosstrainers. Wij beoordelen enkel toestellen die gekenmerkt zijn door technische vernieuwingen, die echt belangrijk zijn voor de verdere ontwikkeling van crosstrainers. Hoe hoger de beoordeling, des te vooruitstrevender is de ontwikkeling!
De vliegwielmassa bestaat uit het vliegwiel, het traplager, kogellager etc. en is zeer belangrijk voor een ronde loop. Voor een ronde loop dragen bovendien de omzettingsverhouding en de staplengte en -breedte in samenspel met de staphoogte bij. Door een goede ronde loop bij een crosstrainer is de training bijzonder gewrichtontzienend. Ook de activiteit van de spieren is duidelijk hoger.
De stabiliteit van de crosstrainers wordt door stabiele poten, een hoog evenwicht en een robuust frame behaald. Een stabiele crosstrainer is niet alleen duurzaam - hij staat ook bij een zweetdrijvende training veilig en heeft een hogere gewichtsbelasting.
Artikelen per pagina:
Pagina

Taurus Crosstrainers - Klantenbeoordelingen

 • Taurus crosstrainer X7.1

  Anonym 22.2.2018 - Taurus crosstrainer X7.1

  Erg fijn te gebruiken apparaat. Ik vond de installatie ook vrij makkelijk. Tot nu toe helemaal tevreden.

 • Taurus crosstrainer X7.1

  Anonym 15.2.2018 - Taurus crosstrainer X7.1

  Dit is zo'n enorm verschil met mijn oude crosstrainer qua geluid.. De vorige ratelde enorm en deze is gewoon stil!! De familie kan eindelijk weer lekker slapen ;) ;) ;)

 • Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro

  Anonym 15.2.2018 - Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro

  Patienten zijn tevreden, dan ik uiteraard ook. Echt heel stevig en heeft geen stroom nodig!!!

 • Taurus crosstrainer X7.7

  Anonym 15.1.2018 - Taurus crosstrainer X7.7

  Heb voor dit model gekozen voor in mijn praktijk ivm de garantie die hierop wordt gegeven. Klanten vinden hem fijn en is robuust in gebruik. Niet te veel toeters en bellen, doet gewoon wat die moet doen.

 • Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro

  Anonym 15.1.2018 - Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro

  Heb voor dit model gekozen vanwege de garantie bij professioneel gebruik. Moet zeggen dat het model ons erg goed bevalt, staat in een bedrijfsfitness ruimte. Je ziet er gelijk aan af dat het stevig is.

 • Taurus crosstrainer X7.1

  Anonym 15.1.2018 - Taurus crosstrainer X7.1

  Zijn heel wat modellen in deze prijs categorie. Heb uiteindelijk voor deze gekozen en ben erg blij met mijn keuze. Loopt heel erg soepel en goed makkelijk bedienbaar.

 • Taurus Profi Crosstrainer X10.5 Smart

  Anonym 28.11.2017 - Taurus Profi Crosstrainer X10.5 Smart

  De opties op de monitor zijn toch wel erg leuk ;)!

 • Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro

  Anonym 28.11.2017 - Taurus studiocrosstrainer 10.5 Pro

  Staat in de praktijk, totaal geen omkijken naar. Blij met zo'n stevig model.

 • Taurus crosstrainer X7.1

  Hans Schriel 4.10.2017 - Taurus crosstrainer X7.1

  Apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en zeer degelijk. De programma's zijn handig. Een verbetering: kan op het display de actuele tijd ook continu in beeld blijven?

 • Taurus crosstrainer X7.7

  Anonym 30.8.2017 - Taurus crosstrainer X7.7

  Voordelen Zeer stabiel en stille crostrainer. Simpel in te stelen en heeft veel programma's. Nadeel Je kunt het niet laten er geen gebruik van te maken, dus eigenlijk weer een plus punt. Onderhoudsvriendelijk en een mooie vormgeving. Aanrader dus

Taurus crosstrainers vallen op door een unieke kwaliteit van de afwerking en uitrusting.


Taurus Fitness produceert, naast andere fitnesstoestellen, ook een serie kwalitatief hoogwaardige crosstrainers. Bij de ontwikkeling van crosstrainers resp. elliptical trainers werd streng gelet op de bijzondere behoefte van sporters. Daarom overtuigen crosstrainers van Taurus Fitness door stabiliteit, comfort en een gebruikergeoriënteerde uitrusting.

Onze prijstip is de Taurus Fitness crosstrainer X8.7. Deze crosstrainer beschikt over een zeer stabiel frame van staal. Met de eenvoudig te bedienen computer, het rustige generatorsysteem en de gelijkmatige beweging is de Taurus crosstrainer de optimale trainingspartner voor zowel beginners als gevorderden.

De Taurus studio crosstrainer X10.7 Pro is ideaal geschikt voor professioneel gebruik. Met de overzichtelijke computer is deze crosstrainer ook voor beginners makkelijk te bedienen. In combinatie met de belastbaarheid is de Taurus crosstrainer een must voor elke sportschool en de geambitioneerde training thuis.

Taurus Fitness: exclusieve crosstrainer - exclusief bij T-Fitness!

T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 48x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 4x in ZwitserlandBasel, Bern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een € 10,00 Waardebon*
* In te wisselen vanaf een minimumwaarde van € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Google+ en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2019
1) Alleen bij betaling per PayPal, kredietkaart, Klarna.
Wij zijn er voor u
79x in Europa
Storemap
T-Fitness
12 telefonische adviseurs
zijn voor jou bereikbaar
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl