Togu Dynair Balkussen XXL | Evenwichtstraining

Art. Nr. TOGU-400404
Op voorraad
Gratis levering
Levering per GLS
Levertermijn: ongeveer 3-4 werkdag(en)
-%
Adviesprijs € 109,90
Laatste prijs
Nu € 99,90

Productvideo
  • Trainingstoestel van het Duitse Nationale Snowboard Team
  • Verkrijgbaar in verschillen moeilijkheidsgraden: Level III en IV
  • Beloond met het keurmerk AGR (Actie gezonde rug)
  • Diameter: ca. 50 cm, hoogte: ca. 14 cm
  • Materiaal: hoogwaardig Ruton
  • Met knopsluiting en pomp
  • Max. belastbaar tot 200 kg

Met het Togu Dynair Balkussen XXL kun je een groot aantal gevarieerde oefeningen doen. Door zijn hoogte van 14 cm zijn ook doelgerichte oefeningen voor de buik- en rugspieren mogelijk. Hij heeft een gladde kant en een noppenkant. De Senso-noppenkant zorgt voor een extra stimulatie van de voetreflexzone. Doordat het balanskussen wiebelt maak je voortdurend kleine bewegingen en zet je je spieren aan het werk. Je kunt hem ook gebruiken voor balanstraining door erop te gaan staan. Ook geschikt voor sporttherapie, en revalidatie. Het Togu Dynair Balkussen XXL is een veelzijdige fitnesstool waarmee je effectief meerdere spieren in je lichaam effectief traint.

Meer informatie met betrekking tot de garantie vindt u in de garantievoorwaarden van de leverancier. Deze garantie is een extra garantie van de leverancier en heeft geen invloed op uw rechten volgens de algemene wettelijke voorwaarden.

Fabrieksgarantie Volledige garantie
Thuisgebruik 30 jaar

Uw beoordeling is nu opgeslagen.
Helaas is een fout opgetreden. Controleer uw gegevens.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

5 van 5 sterren

(1 Klantbeoordeling)



0 persons found this review helpful
Das Ballkissen ist sehr vielseitig einsetzbar. Man kann jede Muskelgruppe trainieren. Und das ohne viel Platz zu benötigen. Ich benutze es als Ergänzung zu meinem Gerätetraining im Studio. Überwiegend für Bauch- und Rückenmuskulatur. Ich bin begeistert!!


Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa