Filter

Accessoires voor smartphones kopen bij Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Om uw training te analyseren zijn er ondertussen ook alternatieven voor het polshorloge: het trainen met een smartphone wordt steeds populairder. Op de smartphone lopen fitnessapps, waarmee u de training kunt evalueren. Een smartphone kan echter deze waarden niet zelf meten, daarom bieden wij in onze fitnessshop de ideale accessoires om van uw smartphone een trainingscomputer te maken. Daartoe behoren b.v. borstbanden, die de hartfrequentie zo nauwkeurig meten als een ECG en dit via bluetooth naar uw smartphone sturen.

Voor iedereen, die hun smartpone bij fietstraining willen gebruiken, zijn er speciale houders om uw smartphone aan het fietsstuur te bevestigen. Zo maakt u uit uw mobiele telefoon een echte fietscomputer.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa