Beleef meer comfort! Door onze
Montageservice vanaf € 49,00
2.853.145 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten
69.394 actuele productbeoordelingen

WaterRower fitnessapparatuur

Met hout en water naar de natuurlijkste roeitraining ter wereld
WaterRower
service of the year 2018
WaterRower fitness is een van de bekendste fabrikanten van roei-ergometers wereldwijd. Het bijzondere van  WaterRower roei-apparaten is vooral het innovatieve weerstandselement: water. In plaats van lucht- of magneetweerstand wordt op een WaterRower de weerstand via de watertank gegenereert en daarmee een traploze regulatie mogelijk gemaakt. WaterRowers zijn gemaakt van hoogwaardig hout of staal en zijn uniek door het design, dat een mooie en slimme constructie combineert. Een WaterRower kun je na de training moeiteloos omhoog klappen en is daardoor zeer plaatsbesparend. Bovendien is het geluid tijdens de training op een WaterRower zeer zacht door de waterweerstand. De perfecte symbiose van kwaliteit, ergonomie en een authentiek trainingsgevoel - ofwel: WaterRower fitness. Verder lezenmore

WaterRower fitnessapparatuur - Bestseller

WaterRower fitnessapparatuur - Overzicht van alle categorieën

(Alle categorieën aangeven)

WaterRower Roeitrainer

(14 Producten)
Waterrower roeiapparaten passen door hun stijlvolle uiterlijk van echt hout (beuken, eiken, essen, kersen, notenboom), hoogwaardige edelstaal en metaal harmonisch in elke woonruimte. Omhoog geklapt neemt de Waterrower hooguit de plaats in ter grootte van een stoelvlak. Een innovatief vliegwiel in de watertank reguleert traploos de weerstand tijdens het roeien en geeft je ook thuis akoestisch het gevoel daadwerkelijk op het water te zijn.
Gehele WaterRower Roeitrainer assortiment bekijken

WaterRower Video's / cd's / dvd's

Om met een correcte houding te roeien zijn er handige tips op te vinden in de DVD handleiding. Technieken en trainingen kunnen aan hand van uitleg in woord en beeld beter worden geleerd en uitgevoerd. Verhoog de effectiviteit van je training met de roeitechniek-DVD van Waterrower.
Gehele WaterRower Video's / cd's / dvd's assortiment bekijken

WaterRower Accessoires roeimachines

(15 Producten)
Met de toebehoren voor de Waterrower roeiapparaten kun je de functies uitbreiden en het trainingscomfort verhogen. Zeer populair zijn het inbouw-set voor de hartslagmeting, de laptop-houder incl. verbindingskabel voor de aansluiting van PC/laptop en de beschermmat tegen afdrukken, krassen en transpiratie.
Gehele WaterRower Accessoires roeimachines assortiment bekijken

WaterRower Accessoires uithoudingstraining

(3 Producten)
Het aanbod van WaterRower bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie WaterRower Accessoires uithoudingstraining zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met WaterRower.
Gehele WaterRower Accessoires uithoudingstraining assortiment bekijken

WaterRower Beschermmatten

Bescherm je bodem tegen transpiratievocht en afdrukplekken met de Waterrower mat. Naast bescherming dempen de matten ook trainingsgeluiden. Met een afmeting van 225cm x 90cm is de mat ideaal geschikt voor alle roeiapparaten van Waterrower.
Gehele WaterRower Beschermmatten assortiment bekijken

WaterRower fitnessapparatuur - Klantenbeoordelingen

 • WaterRower roeitrainer beuk natuur

  Marcus 1.4.2019 - WaterRower roeitrainer beuk natuur

  Heerlijk gevoel als je roeit, alsof je over het water glijdt. Degelijk apparaat, rolt geruisloos, erg soepel. Fijne weerstand, voelt natuurlijk aan. Digitale ondersteuning prima, wel handig als die er ook in nederlands zou zijn. Wel erg uitgebreid. Makkelijk op te bergen.

 • Waterrower Roeitrainer Essenhout

  Marcus 27.3.2019 - Waterrower Roeitrainer Essenhout

  Ik ben zeer tevreden over de aanschaf van dit product. De uitleg in de winkel was zeer kundig en duidelijk. De wsterroeier rolt heerlijk strak en loopt soepel en geruisloos de weerstand voelt erg natuurlijk aan. Heerlijk is dan het geluid van water, alsof je door het water klieft met een razendsnelle boot, super.

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Anonym 13.3.2019 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  ik ben erg tevreden met de roeitrainer die Fitshop mee aanbood.Ik wilde een goede roeitrainer met goede basics. De mederwerker van Fitshop raadde vervolgens deze roeitrainer aan. Het verkoopteam heeft mij vervolgens geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had.

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Anonym 11.1.2019 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  erg fijne en vooral ook een erg mooie roeitrainer. Ik train er minstens 3x per week op en ben uitermaten tevreden

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Anonym 13.12.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  Goede sterke roeier , mooi desing

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Kees Peters 24.10.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  sterke roeier en makkelijk op te bergen.

 • Waterrower Clubsport Roeitrainer

  Carlo 11.6.2018 - Waterrower Clubsport Roeitrainer

  Degelijke materialen. Makkelijk zelf te monteren. Zeer mooi product. Na lang wikken en wegen, zeer blij met de gemaakte keuze. Ik raad de waterrower iedereen aan!

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Edward 7.6.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  Apparaat is degelijk en mooi afgewerkt en ook gemakkelijk te assembleren volgens de bijgeleverde Engelse (en Duitse) handleiding. Op de website is trouwens ook een Nederlandse te downloaden. Veel roeiervaring heb ik nog niet op deze trainer, maar hij voelt heel soepel en natuurlijk aan en het geluid van stromend water is rustgevend. Mooi ding om te zien ook. Op dit moment heb ik geen negatieve ervaringen.

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Anonym 11.4.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  Super roeitrainer! De beweging is erg vloeiend en rustig. Het geluid tijdens het roeien maakt het extra realistisch.

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Anonym 28.3.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  Hele gave roeitrainer. Staat ook nog eens erg mooi thuis.

WaterRower fitnessapparatuur: Technologie en natuur verenigt

Wie eenmaal in een WaterRower heeft Ruderergometer getraind, wil de kwaliteit en het natuurlijke gevoel van het roeien thuis niet meer missen. Roeien in een WaterRower betekent één zijn met de natuur, zich in de natuur te bewegen en je lichaam en geest te versterken. Naast conditie en kracht wordt bij het sporten ook je concentratievermogen en het lichamelijke welbevinden verhoogt. Veel Waterrower roeiapparaten zijn  met een trainingscomputer uitgerust. Deze vertoont overzichtelijke en relevante trainingsgegevens zoals vermogen in watt, hartslag, trainingsroute en energieverbruik. Om de motivatie te verhogen wordt de roei-software We-Row gratis ter beschikking gesteld. Dit maakt het mogelijk om met je roei-ergometer een draadloze roei-competitie te houden tegen andereWaterRower-bezitters. WaterRower produceert een hele rij verschillende roei-machines. Deze worden in een groot aantal van houtsoorten en metalen frames geproduceerd. Zij zijn uniek door de bijzondere stabiliteit en langdurigheid.

WaterRower fitness: Van de Appalachen naar de woonkamers en fitness-studios van de wereld

WaterRower werd in 1988 uitgevonden door Temas John Duke, een Amerikaanse roei-expert en lid van de US National Rowing. Het doel was een roei-ergometer te ontwikkelen voor een authentiek trainingsgevoel. Op deze manier ontstond de eerste roei-ergometer met watertank. Nog steeds produceert WaterRower de apparatuur in eigen fabriek in de kleine Amerikaanse stad Warren in Rhode Island. Voor de productie van de roei-apparaten wordt hoogwaardig hout uit de bossen van de Appalachen gebruikt, de wereldbekende middelgebergte in het Oosten van Noordamerika.

Exclusief en enkel bij T-Fitness ontvangt u het WaterRower roei-apparaat ook in boekhout!

Als langjarige en succesvolle partner van roei-apparatuur van WaterRower en NOHrD kunnen wij onze klanten exclusief de WaterRower fitnessapparaten in het trendy boekhout aanbieden.

WaterRower fitnessapparatuur - Documenten

In de volgende keuzemogelijkheid, kun je documenten (zoals handleidingen en testrapporten) van het merk WaterRower terugvinden. Selecteer hiervoor het gewenste product om de bijbehorende documenten te vinden waarin je geïnteresseerd bent.
Producten

WaterRower Conditietraining

WaterRower Sporthorloges, fitness tracker en weegschalen

WaterRower Accessoires

down up Alle categorieën aangeven
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 41x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Regensburg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 7x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 4x in ZwitserlandBasel, Bern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • FrankrijkParis
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een waardebon van € 10,00*
* In te wisselen bij besteding vanaf € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Twitter, YouTube en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • PostNL
 • TransMission
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2019
1) Alleen bij betaling per PayPal, kredietkaart, Klarna.
Wij zijn er voor u
74x in Europa
Storemap
T-Fitness
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl