Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf € 49,00!
2.696.093 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten.
Actueel 64.679 productbeoordelingen

WaterRower fitnessapparatuur

Met hout en water naar de natuurlijkste roeitraining ter wereld
WaterRower
WaterRower fitness is een van de bekendste fabrikanten van roei-ergometers wereldwijd. Het bijzondere van  WaterRower roei-apparaten is vooral het innovatieve weerstandselement: water. In plaats van lucht- of magneetweerstand wordt op een WaterRower de weerstand via de watertank gegenereert en daarmee een traploze regulatie mogelijk gemaakt. WaterRowers zijn gemaakt van hoogwaardig hout of staal en zijn uniek door het design, dat een mooie en slimme constructie combineert. Een WaterRower kun je na de training moeiteloos omhoog klappen en is daardoor zeer plaatsbesparend. Bovendien is het geluid tijdens de training op een WaterRower zeer zacht door de waterweerstand. De perfecte symbiose van kwaliteit, ergonomie en een authentiek trainingsgevoel - ofwel: WaterRower fitness. Verder lezenmore

WaterRower fitnessapparatuur - Bestseller

WaterRower fitnessapparatuur - Overzicht van alle categorieën

(Alle categorieën aangeven)

WaterRower Roeitrainer

(14 Producten)
Waterrower roeiapparaten passen door hun stijlvolle uiterlijk van echt hout (beuken, eiken, essen, kersen, notenboom), hoogwaardige edelstaal en metaal harmonisch in elke woonruimte. Omhoog geklapt neemt de Waterrower hooguit de plaats in ter grootte van een stoelvlak. Een innovatief vliegwiel in de watertank reguleert traploos de weerstand tijdens het roeien en geeft je ook thuis akoestisch het gevoel daadwerkelijk op het water te zijn.
Gehele WaterRower Roeitrainer assortiment bekijken

WaterRower Video's / cd's / dvd's

Om met een correcte houding te roeien zijn er handige tips op te vinden in de DVD handleiding. Technieken en trainingen kunnen aan hand van uitleg in woord en beeld beter worden geleerd en uitgevoerd. Verhoog de effectiviteit van je training met de roeitechniek-DVD van Waterrower.
Gehele WaterRower Video's / cd's / dvd's assortiment bekijken

WaterRower Accessoires roeimachines

(14 Producten)
Met de toebehoren voor de Waterrower roeiapparaten kun je de functies uitbreiden en het trainingscomfort verhogen. Zeer populair zijn het inbouw-set voor de hartslagmeting, de laptop-houder incl. verbindingskabel voor de aansluiting van PC/laptop en de beschermmat tegen afdrukken, krassen en transpiratie.
Gehele WaterRower Accessoires roeimachines assortiment bekijken

WaterRower Accessoires uithoudingstraining

(2 Producten)
WaterRower Accessoires uithoudingstraining apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het WaterRower assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele WaterRower Accessoires uithoudingstraining assortiment bekijken

WaterRower Beschermmatten

Bescherm je bodem tegen transpiratievocht en afdrukplekken met de Waterrower mat. Naast bescherming dempen de matten ook trainingsgeluiden. Met een afmeting van 225cm x 90cm is de mat ideaal geschikt voor alle roeiapparaten van Waterrower.
Gehele WaterRower Beschermmatten assortiment bekijken

WaterRower fitnessapparatuur - Klantenbeoordelingen

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Kees Peters 24.10.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  sterke roeier en makkelijk op te bergen.

 • Waterrower Clubsport Roeitrainer

  Carlo 11.6.2018 - Waterrower Clubsport Roeitrainer

  Degelijke materialen. Makkelijk zelf te monteren. Zeer mooi product. Na lang wikken en wegen, zeer blij met de gemaakte keuze. Ik raad de waterrower iedereen aan!

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Edward 7.6.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  Apparaat is degelijk en mooi afgewerkt en ook gemakkelijk te assembleren volgens de bijgeleverde Engelse (en Duitse) handleiding. Op de website is trouwens ook een Nederlandse te downloaden. Veel roeiervaring heb ik nog niet op deze trainer, maar hij voelt heel soepel en natuurlijk aan en het geluid van stromend water is rustgevend. Mooi ding om te zien ook. Op dit moment heb ik geen negatieve ervaringen.

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Anonym 11.4.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  Super roeitrainer! De beweging is erg vloeiend en rustig. Het geluid tijdens het roeien maakt het extra realistisch.

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Anonym 28.3.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  Hele gave roeitrainer. Staat ook nog eens erg mooi thuis.

 • Waterrower Eiken Roeitrainer

  Anonym 27.3.2018 - Waterrower Eiken Roeitrainer

  De waterrower voldoet echt aan alle verwachtingen. Ook al waren die door de vele goede reviews op het internet al erg hoog. Ik kan mij geen beter apparaat wensen.

 • WaterRower roeitrainer beuk natuur

  Erik 17.3.2018 - WaterRower roeitrainer beuk natuur

  Alles wat de fabrikant vertelt over de waterrower is waar. Heerlijk apparaat, erg stabiel en mooi design. Je kan voluit losgaan. Top!

 • WaterRower A1 beukenhout

  Dave 16.1.2018 - WaterRower A1 beukenhout

  Schitterend roeitoestel, van zeer hoogstaande kwaliteit. En door zijn mooie design misstaat deze zelfs niet in de leefruimte, in tegenstelling tot de metalen toestellen die doorgaans ook nog meer plaats in beslag nemen.Zeer aangenaam roeien door het rustgevende geluid van het ronddraaiende water. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een toestel voor een volledige work-out, dat ook nog eens mag gezien worden...

 • WaterRower A1 beukenhout

  Dave 16.1.2018 - WaterRower A1 beukenhout

  Schitterend roeitoestel, hoogstaande kwaliteit, en door zijn mooie design misstaat deze zelfs niet in de leefruimte. Dit in tegenstelling met de robuuste metalen toestellen die ook nog eens veel plaats in beslag nemen. Pluspunt is ook het aangename geluid van water tijdens het roeien. Een echte aanrader...

 • Waterrower Gel Zitkussen

  Anonym 15.1.2018 - Waterrower Gel Zitkussen

  Heel erg tevreden met het gelkussen perfect .

WaterRower fitnessapparatuur: Technologie en natuur verenigt

Wie eenmaal in een WaterRower heeft Ruderergometer getraind, wil de kwaliteit en het natuurlijke gevoel van het roeien thuis niet meer missen. Roeien in een WaterRower betekent één zijn met de natuur, zich in de natuur te bewegen en je lichaam en geest te versterken. Naast conditie en kracht wordt bij het sporten ook je concentratievermogen en het lichamelijke welbevinden verhoogt. Veel Waterrower roeiapparaten zijn  met een trainingscomputer uitgerust. Deze vertoont overzichtelijke en relevante trainingsgegevens zoals vermogen in watt, hartslag, trainingsroute en energieverbruik. Om de motivatie te verhogen wordt de roei-software We-Row gratis ter beschikking gesteld. Dit maakt het mogelijk om met je roei-ergometer een draadloze roei-competitie te houden tegen andereWaterRower-bezitters. WaterRower produceert een hele rij verschillende roei-machines. Deze worden in een groot aantal van houtsoorten en metalen frames geproduceerd. Zij zijn uniek door de bijzondere stabiliteit en langdurigheid.

WaterRower fitness: Van de Appalachen naar de woonkamers en fitness-studios van de wereld

WaterRower werd in 1988 uitgevonden door Temas John Duke, een Amerikaanse roei-expert en lid van de US National Rowing. Het doel was een roei-ergometer te ontwikkelen voor een authentiek trainingsgevoel. Op deze manier ontstond de eerste roei-ergometer met watertank. Nog steeds produceert WaterRower de apparatuur in eigen fabriek in de kleine Amerikaanse stad Warren in Rhode Island. Voor de productie van de roei-apparaten wordt hoogwaardig hout uit de bossen van de Appalachen gebruikt, de wereldbekende middelgebergte in het Oosten van Noordamerika.

Exclusief en enkel bij T-Fitness ontvangt u het WaterRower roei-apparaat ook in boekhout!

Als langjarige en succesvolle partner van roei-apparatuur van WaterRower en NOHrD kunnen wij onze klanten exclusief de WaterRower fitnessapparaten in het trendy boekhout aanbieden.

WaterRower fitnessapparatuur - Documenten

In de volgende keuzemogelijkheid, kun je documenten (zoals handleidingen en testrapporten) van het merk WaterRower terugvinden. Selecteer hiervoor het gewenste product om de bijbehorende documenten te vinden waarin je geïnteresseerd bent.
Producten

WaterRower Conditietraining

WaterRower Sporthorloges, fitness tracker en weegschalen

WaterRower Accessoires

down up Alle categorieën aangeven
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 48x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 3x in ZwitserlandBern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een € 10,00 Waardebon*
* In te wisselen vanaf een minimumwaarde van € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Google+ en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Rembours
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Alleen bij betaling per PayPal, Rembours, kredietkaart, Klarna.
Wij zijn er voor u
78x in Europa
Storemap
T-Fitness
11 telefonische adviseurs
zijn voor jou bereikbaar
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl