Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf € 49,00!
2.811.659 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten.
Actueel 67.912 productbeoordelingen
Model 2019

WaterRower roeitrainer beuk natuur

Art. Nr. WR110
print Afdrukken
Klantenbeoordelingen (449)
449 Klantenbeoordelingen
4.85 van 5 sterren
T-Fitness testoordeel (Info)
Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Uitrusting
Belastbaarheid
Beweging
Bij de uitrusting hoort vooral het weerstandsysteem. Al naar gelang welk systeem kunnen de roeibewegingen gelijkmatig of bijna net als het roeien in de natuur zijn; d.h.: de weerstand varieert al naar gelang de trekkracht. Een trainingscomputer met trainingsprogramma´s, polsmeting en een USB-PC-aansluiting als ook transportwieltjes zijn extra´s, die het trainingscomfort of de effectiviteit verhogen en bijdragen voor een goede beoordeling.
Naast de frameconstructie garanderen het eigengewicht en de grootte van de poten een hoge stabiliteit. Hoe stabieler het roeitoestel, des te hoger de maximale gewichtsbelastbaarheid en des te duurzamer het toestel. Bij intensieve trainingen met krachtige "roeislagen" staan roeitoestellen met hoge stabiliteit duidelijk steviger.
Het samenspel van het weerstandsysteem, de rails, de zitrollen, het trektouw en de frameconstructie zijn bijzonder belangrijk voor de bewegingsafloop. Wanneer het roeitoestel een goede beweging heeft, is de training bijzonder gewrichtontzienend. Ook de spieractiviteit is duidelijk hoger.
Productvideo
Sluiten
Aantal
Sluiten
Adviesprijs
€ 1 499,00
Actieprijs:
€ 1 299,00
13%
U bespaart
inclusief 21.0% B.T.W.

Gratis - Bezorging én montage op afspraak

Garantieverlenging
Gratis levering - zonder verzendkosten!
Direct leverbaar
Levering per UPS of PostNL of Transmission
Bezorging én montage op afspraak Gratis voor dit product
Technician
Installatie bij jou thuis door een service-monteur vanaf
Prijs: Gratis
Levertijd: ongeveer 8-12 werkdagen
NEEM CONTACT MET ONS OP
Neem contact met ons op voor goed advies
0172 61 99 61

Productdetails: WaterRower roeitrainer beuk natuur

 • WaterRower beuk - Exclusief bij Fitshop!
 • Model 2019 info
 • Roeiergometer voor het betere privégebruik en in de studio
 • De WaterRower in beuk natuur.
 • Weerstandsopwekking per waterrad: Hoe sterker u trekt, des te hoger wordt de weerstand. De werkelijke dynamiek van het roeien wordt zo op een ideale wijze weergegeven. De intensiteit stijgt afhankelijk van de snelheid en zo bepaalt u op natuurlijke wijze zelf het tempo. De basisweerstand is traploos via de hoeveelheid water instelbaar!
 • LCD-weergave van: trainingsafstand, watt, slagfrequentie, totale afstand, hartslag (in combinatie met een Polar-ontvanger)
 • Hartslagmeting via borstband optioneel mogelijk:
  hiervoor heeft u een Polar-ontvanger en een met Polar compatibele borstband (als accessoire verkrijgbaar) nodig
 • Hoogklapbaar in enkele seconden op slechts 57x50cm
 • Resultaten van een (trainings-) studie van 6 weken op een Waterrower roeitrainer:
  - Significante verbetering van het uithoudingsvermogen
  - Daling van het percentage lichaamsvet
  - Verbetering van de subjectieve waarneming m.b.t. gezondheids- en trainingstoestand
 • Max. gebruikersgewicht - WaterRower roeitrainer beuk natuur: 150 kg
 • Opstelmaten - WaterRower roeitrainer beuk natuur: (L) 210 cm x (B) 56 cm x (H) 53 cm
  Ingeklapt - WaterRower roeitrainer beuk natuur: (L) 56 cm x (B) 53 cm x (H) 210 cm

Beschrijving: WaterRower roeitrainer beuk natuur

T-Fitness testoordeel (Info)
Uitrusting
Belastbaarheid
Beweging
De WaterRower biedt u meest realistische training van alle roeitrainers. Als enige roeiergometer met waterweerstand op de markt biedt de WaterRower u een perfecte hometraining aan, maar voelt het alsof u roeit op het water. Ervaar het unieke gevoel van de waterweerstand en luister naar het zachte en aangename geklots van het water. De WaterRower past zich aan de gebruiker aan. De weerstand reguleert zich automatisch op basis van de inspanning: Hoe harder u trekt, des te zwaarder de weerstand.

Garantievoorwaarden: WaterRower roeitrainer beuk natuur

Meer informatie met betrekking tot de garantie vindt u in de garantievoorwaarden van de leverancier. Deze garantie is een extra garantie van de leverancier en heeft geen invloed op uw rechten volgens de algemene wettelijke voorwaarden.
Fabrieksgarantie Volledige garantie
Thuisgebruik (Meer te weten komen)
De garantie geldt enkel bij thuisgebruik en privaatgebruik van het fitnesstoestel in een privaat huishouden.

Gedetailleerde informatie kunnen uit de garantievoorwaarden van de producent verkregen worden.
24 Maanden
Semiprofessioneel gebruik (Meer te weten komen)
Het fitnesstoestel wordt semi-professioneel gebruikt, wanneer het in instellingen zoals hotels, scholen, verenigingen, bedrijfsfitness of ter revalidatie gebruikt wordt.

Gedetailleerde informatie kunnen uit de garantievoorwaarden van de producent verkregen worden.
24 Maanden
Professioneel gebruik (Meer te weten komen)
De garantie voor professioneel gebruik betreft fitnesstoestellen in publieke, commerciële inrichtingen (zoals b.v. fitness-studio's).

Gedetailleerde informatie kunnen uit de garantievoorwaarden van de producent verkregen worden.
18 Maanden

WaterRower roeitrainer beuk natuur Test & Waarderingen:

4.85 van 5 sterren
Schrijf nu een productbeoordeling en maak kans om een €500,- waardebon of een terugbetaling van uw totale aankoopprijs te winnen. U heeft de keuze!
Beoordeel het artikel
Help ons en andere klanten met een persoonlijke productbeoordeling. Schrijf een berichtje over uw ervaringen met dit product. Alle productbeoordelingen, die worden ingediend t.e.m. 30.09.2019, nemen automatisch deel aan de wedstrijd.
Naam
E-mailadres *
* Om te kunnen deelnemen aan het beoordelingswedstrijd is het aangeven van uw e-mailadres noodzakelijk om u te kunnen contacteren indien u wint. Uw e-mailadres wordt niet bekendgemaakt.
Beoordeel alleen het product
, niet het verloop van de aankoop of de verzending.
0 0 0 0 0
Schrijf een korte recensie (noodzakelijk)
Laat hier uw recensie na over het aangekochte artikel. Met uw productbeoordeling helpt u andere klanten bij de eventuele aankoop van dit product door uw ervaringen te delen. Beschrijf enkel het product, niet het verloop van de aankoop.
Dit kan u helpen:
 • Beschrijf de voor- en nadelen van het product.
 • Blijf bij een productbeoordeling zakelijk en objectief.
 • Beoordeel de eigenschappen van het product (b.v. de afwerking).
 • Interessant zijn ook details tijdens het gebruik of de gebruiksmogelijkheden.
 • Een aangemeten woordkeuze versterkt de geloofwaardigheid van uw recentie.
Nu beoordelen

Wat andere klanten vinden:

nl van Marcus op 1.4.2019 5
Heerlijk gevoel als je roeit, alsof je over het water glijdt. Degelijk apparaat, rolt geruisloos, erg soepel. Fijne weerstand, voelt natuurlijk aan. Digitale ondersteuning prima, wel handig als die er ook in nederlands zou zijn. Wel erg uitgebreid. Makkelijk op te bergen.
nl van Erik op 17.3.2018 5
Alles wat de fabrikant vertelt over de waterrower is waar. Heerlijk apparaat, erg stabiel en mooi design. Je kan voluit losgaan. Top!
nl van Jacco op 6.6.2017 5
Nadat ik twee roeimachinies (Kroon en DKN) kapot had getrokken wilde ik een roeimachine die langer mee ging: een kwaliteits product dus. Heb alle reviews die ik kon vinden gelezen en uiteindelijk stonden er twee op de shortlist: de Concept II en de Waterrower. De Concept II had ik al vaker op geroeid: super degelijk (z... [Verder lezen]e staan niet voor niets bij veel roei-verenigingen) en aandrijving via een onverwoestbare ketting ipv kunststof koord. Echter, lawaaierig en groot qua omvang (minder handig met het schuine dak op zolder). Qua roei-beleving zonder meer goed, maar echt enthousiast ben ik nooit over de Concept II geweest. Dan de Waterrower: wordt over de hemel in geprezen en nu ik 'm thuis heb staan, snap ik waarom. De kwaliteit spat ervan af als je 'm in elkaar schroeft. Als je voor het eerst plaats neemt op het zitje dan krijg je het gevoel van 'zo kan het dus ook'. Super stille lagers, nergens een trilling te bespeuren; echt geweldig. De watertank maakt geen lawaai, integendeel, het ruisen van het water klinkt zeer aangenaam, zeker als je eenmaal een lekkere kandans te pakken hebt. Inmiddels staat ie twee weken thuis en roei ik iedere dag een uur tot anderhalf uur (meestal op 70% MHR). En dat gaat probleemloos op de Waterrower en ik verwacht er nog vele uren met plezier op te zitten. Zaken voor verbetering: het materiaal van de handle is vrij stroef en zonder roei-handschoenen krijg je behoorlijke blaren/eelt op je handen. Verder is het zitje vrij hard: na een uur roeien begin ik m'n zitbotjes behoorlijk te voelen (gel zitkussen inmiddels besteld). Ik heb er de interne ANT harstslag meter bij gekocht. Die is met 90 euro aan de prijzige kant en tijdens het roeien valt de hartslag-monitor regelmatig even weg. Zou ook de batterij kunnen zijn van de borstband, maar dat lijkt me wat vroeg na 2 weken. Voor de rest niets dan lof over de Waterrower en ik kan 'm zonder mee aan iedereen aanbevelen. Het is natuurllijk een behoorlijke uitgave, maar na 2 goedkope roei-trainers versleten te hebben, ben ik ervan overtuigd dat je beter wat meer kan uitgeven voor kwaliteit: dat maakt het roeien veel plezieriger! [minder tonen]
nl van Anja op 30.3.2016 5
*eerste fitnesstoestel dat we in huis halen omwille van zijn tijdloos en classy design *gebruiksvriendelijk *eenvoudig te monteren *maakt niet veel lawaai *zowel hij als zij tevreden *must voor totale workout *rugvriendelijk
nl van Maaike op 7.3.2016 5
mooi materiaal, eenvoudig te monteren, aangenaam in gebruik, leuk geluid.

WaterRower roeitrainer beuk natuur accessoires - onze aanbeveling:

€ 49,99
WaterRower Beschermmat Direct leverbaar
€ 69,95
€ 49,90
€ 9,95
€ 9,95
€ 9,95
€ 19,90
€ 24,95
€ 100,00
€ 34,95
€ 50,00
€ 90,00
WaterRower beschermhoes Direct leverbaar
€ 90,00
WaterRower Laptop Steun Direct leverbaar
€ 95,00
Polar T34 Borstband Direct leverbaar
€ 39,90
€ 49,95
WaterRower Smartrow Direct leverbaar
€ 250,00
€ 39,95
€ 19,90
€ 179,90
Top 10 bestseller van de laatste 30 dagen uit de categorie Roeitrainer
1
WaterRower roeitrainer beuk natuur
Roeitrainer ▸ WaterRower Roeitrainer
€ 1 499,00
€ 1 299,00
2
cardiostrong Baltic Rower
Roeitrainer ▸ cardiostrong Roeitrainer
€ 999,00
€ 799,00
3
Waterrower Eiken Roeitrainer
Roeitrainer ▸ WaterRower Roeitrainer
€ 1 299,00
€ 1 199,00
4
Darwin Rudergerät RM50
Roeitrainer ▸ Darwin Fitness Roeitrainer
€ 799,00
€ 599,00
5
cardiostrong Rudergerät RX40
Roeitrainer ▸ cardiostrong Roeitrainer
€ 699,00
€ 599,00
6
Taurus Rudergerät Row X
Roeitrainer ▸ Taurus Roeitrainer
€ 1 499,00
€ 1 199,00
7
Darwin Rudergerät RM40
Roeitrainer ▸ Darwin Fitness Roeitrainer
€ 599,00
€ 399,00
8
First Degree Fitness Apollo Plus
Roeitrainer ▸ First Degree Fitness Roeitrainer
€ 1 349,00
€ 1 299,00
9
cardiostrong Rudergerät RX50 neu
Roeitrainer ▸ cardiostrong Roeitrainer
€ 799,00
€ 699,00
10
Roeitrainer Concept 2 model D (PM5) grijs
Roeitrainer ▸ Concept2 Roeitrainer
€ 1 049,00
€ 995,00
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 48x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Regensburg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 7x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 4x in ZwitserlandBasel, Bern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • FrankrijkParis
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een € 10,00 Waardebon*
* In te wisselen vanaf een minimumwaarde van € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Google+ en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • PostNL
 • TransMission
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2019
1) Alleen bij betaling per PayPal, kredietkaart, Klarna.
laatstbekeken (1)
Wij zijn er voor u
81x in Europa
Storemap
T-Fitness
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl