WaterRower Roeitrainer Eiken Performance

Art. Nr. WR-10126
Op voorraad
Gratis levering
Levering per vrachtwagen
Levertermijn: ongeveer 3-7 werkdag(en)
-%
Adviesprijs € 1 699,00
Laatste prijs
Nu € 1 599,00

Fitshop testoordeel
Uitrusting
Belastbaarheid
Beweging
  • Voorgemonteerd afgeleverd (Levering tot op de stoep)
    +€ 49,50
  • Thuis voor u gemonteerd door een servicemonteur
    +€ 49,50
  • Thuis voor u gemonteerd door een servicemonteur op etage
    +€ 79,50
WaterRower Performance Roeitrainer

WaterRower Performance Roeitrainer

Speciaal model met speciale uitrusting
  • Inclusief smartphone- en tablethouder 100% van de gegevens van je roeitraining - direct op je tablet of smartphone
  • Nog comfortabeler roeien - ook voor de langere roeiers Verlengde rails en een professioneel voetplateau
WaterRower Roeitrainer Eiken Performance Geavanceerde SmartRow-technologie

Geavanceerde SmartRow-technologie

De SmartRow katrol is al geïntegreerd in de Performance WaterRower. De SmartRow katrol levert extreem nauwkeurige roeigegevens over krachtgebruik, slaglengte en meer. De waarden worden via Bluetooth in realtime naar de SmartRow-app op je smartphone of tablet verzonden en daar geëvalueerd. Zo heb je roeigegevens die 100% accuuraat zijn.
WaterRower Roeitrainer Eiken Performance Smartphone- en tablethouder - alle gegevens in één oogopslag

Smartphone- en tablethouder - alle gegevens in één oogopslag

Om de functies van de SmartRow-app direct te kunnen gebruiken, is de Performance roeitrainer uitgerust met een smartphone- en tablethouder (140 - 206 mm). Ze lees je tijdens de training eenvoudig je roeigegevens af van de app. De helling en hoogte van de tablethouder kunnen flexibel worden aangepast.
WaterRower Roeitrainer Eiken Performance XL-rails - perfect voor langere roeiers

XL-rails - perfect voor langere roeiers

Op de Performance WaterRower kunnen zelfs gebruikers met een lengte van meer dan 2 meter comfortabel roeien: De XL-rails zijn 10 cm langer dan de gebruikelijke rails en daarom lang genoeg dat zelfs lange mensen volledig naar achter kunnen tijdens het roeien. Met dank aan de kogellagers glijdt zoals gewoonlijk geruisloos over de rails.
WaterRower Roeitrainer Eiken Performance Bredere handgreep voor meer gebruikerscomfort

Bredere handgreep voor meer gebruikerscomfort

De handgreep van de Performance ergometer is 42 cm breder dan die van de andere WaterRower roeitrainers. Hierdoor kun je verschillende grepen gebruiken en zo de spieren anders belasten. De brede handgreep biedt ook meer comfort tijdens de roeitraining voor langere gebruikers.
WaterRower Roeitrainer Eiken Performance Geoptimaliseerde voetsteun

Geoptimaliseerde voetsteun

De voetsteun van de Performance WaterRower heeft een nieuw design: Het voetplateau met verstelbaren professionele voetriempjes en extra ondersteuning onder de tenen zorgt voor maximaal grip en comfort. Danzkij de nieuwe vorm is er ook meer voetruimte voor gebruikers die met grotere voeten. De hoogte van het voetplateau is verstelbaar om zo een optimale roeihouding te creëeren.
WaterRower Roeitrainer Eiken Performance Alle gebruikelijke kenmerken van de originele WaterRower

Alle gebruikelijke kenmerken van de originele WaterRower

Met de Performance roeitrainer kiest je voor de gebruikelijke kwaliteit van de WaterRower roeitrainers.Uitgerust met de gepatenteerde watertank en ergonomisch gevormde peddel, ervaar je een absoluut natuurlijk en gelijkmatig roeigevoel doormiddel van de waterweerstand. De stevige roeitrainer is gemaakt van Noord-Amerikaans Appalachian eiken afkomstig uit duurzame bosbouw.

  • De SmartRow-module wordt geleverd in de nieuwe zwarte versie
  • Geïntegreerde smartphone- en tablethouder (140–206mm)
  • Uitgerust met XL-rails - zodat gebruikers met een lengte van 2 meter ook comfortabel kunnen trainen
  • De nieuw geïnstalleerde "professionele voetriempjes" bieden nog meer grip en aanpassingsmogelijkheden voor tijdens je training
  • Incl. Transportwieltjes - train waar en wanneer jij zelf wilt
  • Gemaakt van volnerf eikenhout en behandeld met "Deense olie"
  • Compatibel met de SmartRow-app - Beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store
  • Sla je trainingsgegevens op en volg je trainingsvoortgang
  • Inclusief de intelligente SmartRow katrol
  • De tablet op de foto is niet bij de levering inbegrepen
  • Max. gebruikersgewicht: 150 kg
  • Opstelmaten - WaterRower Roeitrainer Eiken Performance: (L) 220 cm x (B) 56 cm x (H) 52 cm
    Ingeklapt - WaterRower Roeitrainer Eiken Performance: (L) 52 cm x (B) 56 cm x (H) 220 cm

WaterRower Roeitrainer Eiken Performance: Nieuwe technologie - bewezen kwaliteit

De WaterRower Roeitrainer Eiken Performance is het nieuwste lid van de WaterRower-familie. De Performance WaterRower is uitgerust met geselecteerde componenten voor nog meer prestaties en comfort. Het resultaat is een uiterst geavanceerde roeitrainer die alle belangrijke functies voor een prestatiegerichte roeitraining verenigt.

SmartRow – de beste feedback van je training

Met de WaterRower Roeitrainer Eiken Performance kun je jouw trainingen met de juiste precisie evalueren volgens professionele normen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de intelligente SmartRow katrol die de S4 Performance WaterRower op de s4 roeitrainer vervangt. Dit biedt je volledig nieuwe opties voor het evalueren en volgen van trainingen. De ingebouwde katrol kan de krijgt die tijdens jouw training wordt gegenereerd 100% nauwkeurig omzetten in een meetbare en voelbare eenheid (watt) - volledig onafhankelijk van het waterniveau in de tank. Dit betekent dat je prestaties altijd te vergelijken zijn, ongeacht de hoeveelheid water of met welke Performance Roeitrainer je traint.

Je kunt alle nieuw verworven trainingswaarden direct via Bluetooth naar je smartphone of tablet sturen en weergeven in de WaterRower SmartRow App. Zo wordt elke slag van de rij nauwkeurig geanalyseerd en grafisch weergegeven in een curve waarmee je jouw slagtechniek kunt optimaliseren. Een ander voordeel van de app is dat je jouw eerdere trainingen kunt opslaan. Met deze functies heb altijd alle relevante informatie zoals tijd, afstand, aantal slagen, verbruikte calorieën en watt bij de hand en kun je je trainingsvoortgang optimaal volgen. De SmartRow-app is beschikbaar voor zowel Android- als IOS-apparaten. Een koppeling met Apple Health en Strava is ook mogelijk. Het koppelen van de WaterRower met een app is een groot voordeel.

Om de SmartRow technologie optimaal te kunnen gebruiken is de WaterRower uitgerust met een smartphone- en tablethouder (140–206 mm). Zo heb je altijd al je trainingsgegevens in beeld terwijl je een film of serie kijkt.

Opmerking: Bij de klassieke WaterRower heb je de mogelijkheid om hem uit te rusten met de SmartRow-technologie, hiervoor moet de gebruiker de huidige katrol vervangen voor de SmartRow katrol. Met de Performance WaterRower bespaar je jezelf deze stap omdat de SmartRow katrol hier al is ingebouwd.

Nog meer roeicomfort - ook voor lange roeiers

Naast de SmartRow-technologie en de tablethouder biedt de WaterRower Roeitrainer Eiken Performance een extraatje om het comfort tijdens je roeitraining te verhogen.

Zoals de XL-rails, waarmee ook mensen boven de 2 meter een comfortabele roeitraining hebben. Dankzij de verlengde rails kunnen gebruikers onbeperkt achterover leunen en ontspannen. Daarnaast is er een speciaal voetenplateau met professionele voetriempjes geïnstalleerd. De handgreep is ook nieuw voor de Performance WaterRower: Hij is breder en biedt daarom meer comfort - vooral voor de langere gebruikers.


Meer informatie met betrekking tot de garantie vindt u in de garantievoorwaarden van de leverancier. Deze garantie is een extra garantie van de leverancier en heeft geen invloed op uw rechten volgens de algemene wettelijke voorwaarden.

Fabrieksgarantie Volledige garantie
Thuisgebruik 24 Maanden
Semiprofessioneel gebruik 24 Maanden
Professioneel gebruik 24 Maanden

Uw beoordeling is nu opgeslagen.
Helaas is een fout opgetreden. Controleer uw gegevens.
5
31
4
1
3
0
2
0
1
0

4.97 van 5 sterren

(32 Klantenbeoordelingen)

Fitshop testoordeel
Uitrusting
Belastbaarheid
Beweging


0 persons found this review helpful
Lieferung schnell und perfekt gelaufen. Aufbau in 45min erledigt. Boat Race kann kommen
Sehr zufrieden!!!
0 persons found this review helpful
Ich bin mit dem WaterRower sehr zufrieden. Tolle Verarbeitung und Optik. Es macht einfach Spaß ????
0 persons found this review helpful
Gutes und schnelles Service! Sehr freundlich! Sehr zufrieden!
Très, très bel objet
0 persons found this review helpful
Très qualitatif et esthétique +++ Répond entièrement descriptif
Super Rudergerät
3 persons found this review helpful
Das Gerät ist absolut spitze, kann ich nur weiterempfehlen. Bestellablauf bei Sport-Tiedje war wiederholt perfekt. Jederzeit gern wieder.
WaterRower
4 persons found this review helpful
Ich habe bei Sport Tiedje online den WaterRower Performance bestellt. Bestellvorgang und Lieferung liefen völlig unproblematisch. Sehr netter Kontakt am Telefon bei Fragen zum Gerät. Der WaterRower gefällt mir sehr sehr gut. Läuft sehr ruhig und leise. Die Verarbeitung ist ausgezeichnet und ist ein echter „Hingucker“ ;-) Der Aufbau ist super erklärt, dadurch konnte ich das Gerät ganz alleine (sogar als Frau ;-) ) in ca 30min ausbauen. Nix wackelt oder quietscht. Der erste Muskelkater war vorprogrammiert. Super Training für eine Vielzahl der Muskeln. ???????? Nicht ganz perfekt ist die Anbringung der Batterie. Das könnte etwas besser gelöst werden…aber oft muss man da ja nicht dran. ... [Verder lezen]
WaterRower
1 persoon vond deze recensie nuttig
Habe das Rudergerät WaterRower bestellt. Das Gerät ist ein Traum, kann ich nur weiterempfehlen und die Lieferung war auch fantastisch.
Top Training mit Style-Faktor
4 persons found this review helpful
Lieferung war wie erwartet einwandfrei. Der Aufbau des Waterrowers geht problemlos von der Hand und ist narrensicher. Einzig das Auffüllen mit Hilfe der beigelegten Pumpe ist etwas zeitintensiv im Vergleich mit dem restlichen Aufbau. Aber auch kein Problem. Das Training mit dem Watterrower ist super effektiv und macht richtig viel Spaß. Die richtige Technik ist beim Rudern vorausgesetzt. Besonders die vielfältigen Analysemöglichkeiten der Trainingseinheiten mit der SmartRow App bringen einen Mehrwert. Nach einem neuen persönlichen Rekord in den Online-Bestenlisten zu prüfen wie man sich im Vergleich schlägt motiviert ungemein! Fazit: Kaufempfehlung!... [Verder lezen]
Exzellentes Ganzkörpertraining zu Hause
10 persons found this review helpful
Der WaterRower Performance bietet ausgezeichnete Trainingsmöglichkeit auf höchstem Niveau und macht auch optisch einen eleganten Eindruck: Sowohl im Trainingsmodus als auch hochgestellt an die Wand fügt sich das Gerät hervorragend ins Wohnambiente ein. Die einwandfreien Verbindungen zur Smartphone- oder Tablet-App, die Möglichkeiten, das Training darüber zu organisieren und zu dokumentieren und sich auch mit der Leistung anderer zu messen und zu motivieren, ergänzen das Gesamtpaket. Sport-Tiedje bietet darüber hinaus außerdem besten Service sowohl beim Kauf als auch danach. Insgesamt ist der WaterRower für mich die beste Kaufentscheidung gewesen: Es macht einfach Spaß, auf so gelenkschonende Art zu trainieren, die tägliche Anwendung tut richtig gut und geht tiefer, als ich das von anderen Sportarten kenne. Sehr empfehlenswert! ????... [Verder lezen]
très satisfait
0 persons found this review helpful
Très satisfait de la qualité et des performances du produit. Je trouve simplement étrange que le compartiment qui contient 3 batteries pour alimenter la poulie connectée , n'ait pas de couvercle pour cacher les piles.


Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa