Bestel vandaag nog. Verzending
direct op dinsdag.1
Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf 49,50 €!
1.625.180 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
ergometer

Hometrainers

kopen
bij Europas Nr. 1 in Thuis Fitness

Verbeter uw conditie en begin met een gezondheidsbevorderende hart en bloedsomlooptraining.

 • Prijs
 • Vliegwielmassa
 • Gebruikswijze
 • Diepe instap

Prijs

Kies a.u.b. het gewenste prijsbereik uit.

Prijsklasse

Prijsbereik

tot 349 7695
Filter verwijderen

Vliegwielmassa

De bewegingskwaliteit wordt door factoren zoals het vliegwiel, de materiaal- en afwerkingskwaliteit en de overzettingsverhouding bepaald. Onze fitnessexperten hebben onder dit punt alle belangrijke factoren voor een hoge bewegingskwaliteit voor u samengevat en geselecteerd.

Filter naar bewegingskwaliteit om ergometers met bijzonder aangename bewegingsverlopen uit te kiezen.

Bewegungskwaliteit

Filter verwijderen

Gebruikswijze

Ergometers voor het thuisgebruik zijn voor het private gebruik ontworpen. Semiprofessionele ergometers zijn gericht op een langere gebruiksduur en kunnen ook voor hotels, verenigingen en bedrijfsfitnessen gebruikt worden. Voor het professioneel gebruik in de fitnessstudio en een zeer lange gebruiksduur zijn ergometers in studiokwaliteit het beste geschikt. Ook voor thuisgebruik zijn semiprofessionele en professionele ergometers uitstekend geschikt dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal.

Inzetbereik

Filter verwijderen

Diepe instap

Een diepe instap maakt het op- en afstappen van de ergometer bijzonder gemakkelijk. In het bijzonder voor oudere personen of personen met lichamelijke beperkingen is een diepe instap aangeraden.

Diepe instap

Filter verwijderen
Tobi
Veilig inkopen
Uw bestelling is gecodeerd met 256-bit-SSL
T-Fitness beschikt over het Trusted Shops keurmerk met consumenten-bescherming
Livesupport!
Chat starten
Bij vragen over sport- en fitnessapparatuur staan onze competente medewerkers u tijdens een livesupport-chat graag te woord.
69x in Europa Vind een filiaal
stores
Sortering
Artikelen per pagina:
Vertoning
Pagina
T-Fitness test elk fitnesstoestel in hart en nieren. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de artikels in verschillende categorieën. Met het T-Fitness-testoordeel kunt u de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste toestel voor uw training vinden.
Tot de uitrusting hoort o.a. het remsysteem, dat voor een aangename trainingsbeweging zorgt. In samenspel met de trainingscomputer kunt u de weerstand heel nauwkeurig instellen en is er veel afwisseling bij de workout. Ook transportwieltjes, een drinkfleshouder, polsmeting etc. zijn extraatjes die het trainingscomfort of de effectiviteit vergroten en bijdragen tot een goede beoordeling.
Een robuust frame, een hoog gewicht en een veilige stand zorgen voor de stabiliteit van de ergometer. Een stabiele ergometer kan zwaarder belast worden. Het frame en stuur trillen net bij een hogere trainingsintensiteit minder, der ergometer is in het algemeen duurzamer.
Naast de verhouding van het verzet draagt de vliegwielmassa bij tot een ronde loop. Deze bestaat uit het vliegwiel, krukaslager, kogellagers etc. Hoe beter de rondloop, des te gewrichtsontzienender is uw training.
Een ergonomische constructie van de ergometer voorkomt vermoeidheidsverschijnselen en fysiologisch verkeerde houdingen. Details zoals de verstelbaarheid van het zadel en het stuur, een lage instap, de pedaalafstand en algemene manier van bouwen van het toestel zorgen voor een goede ergonomie.
Artikelen per pagina:
Pagina

het kopen van een hometrainer: de belangrijkste feiten over de populaire fitness-apparatuur

Hometrainers zijn al lange tijd het meest populaire en meest gebruikte fitnessapparatuur. Dit is vanwege het zeer eenvoudig principe: ze functioneren als fietsen en iedereen kan het meteen gebruiken. Ondanks het simpele principe zijn er vele kleine verschillen tussen de verschillende modellen. Het is daarom des te belangrijker dat de juiste of liever om het juiste fitnessapparaat te kopen. Veel mensen kopen te vaak een slechte hometrainer bij een discounters of uit een groot magazijn. Met onze hometrainer aankoopadvies willen we de aandacht vestigen op de belangrijke verschillen en u helpen een juiste beslissing te nemen.

Waarom moet u een hometrainer kopen?

Wij willen graag eerst kort de voordelen van de hometrainer benoemen zodat u ervoor kunt zorgen dat de hometrainer het ideale fitnessapparaat is voor u en misschien niet een ander soort apparaat zoals loopband of een crosstrainer.


Een hometrainer biedt een aantal voordelen voor alle gebruikers ongeacht de leeftijd, conditie of het trainingsdoel. Een van de grootste voordelen van een hometrainer is de toegankelijkheid: Iedereen kan erop gaan zitten en beginnen met fietsen. Ook kunt u een hometrainer gebruiken voor effectieve cardiotraining.

Cardiotraining op een hometrainer kan op elk gewenst moment van de dag. Met slechts een paar trainingsmomenten in de week kunnen goede resultaten worden behaald voor de gezondheid, het verliezen van gewicht en het bereiken van de algehele conditie. Het trainen op een hometrainer is zeer eenvoudig en veel minder belastend voor de gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen.

Het voordeel van hometrainers is dat de weerstand prestaties van de hometrainer exact het wattage kan worden ingesteld. Dit heeft het voordeel dat de prestaties herhaaldelijk nauwkeurig gemeten kan worden en weerstand kan worden aangepast afhankelijk van de trainingsdoelen..

Aankoopadvies: Hometrainer of recumbent bike

De eerste stap is de hometrainer te onderscheiden in twee soorten: recumbent bike (ligfiets) en de hometrainer. De hometrainer is eigenlijk de meest gebruikte hometrainer. Zadel, pedalen en handgrepen - alles wat je zou verwachten van een echte hometrainer.

Recumbent bikes onderscheiden van de normale hometrainers door hun ontwerp. De pedalen zijn namelijk niet gemonteerd onder de stoel, maar aan de voorzijde van het toestel. De trainings positie op de recumbent bike is bijna liggend, alleen uw torso is rechtop. Door deze positie is er een nog comfortabelere workout en de rug wordt meer ondersteund en minder belast. De recumbent bike heeft een ander uiterlijk maar de training is net zo effectief en intens als de conventionele hometrainer. De recumbent bikes kunnen worden gevonden in onze online winkel in een aparte categorie.

zadelverstelling

Uw nieuwe hometrainer moet een in hoogte verstelbare zitting hebben. Hoe fijner de aanpassing, hoe beter! Zorg er ook voor dat de hoogteverstelling een nummering heeft zodat elke sporters zijn best zithoogte snel kan vinden. De hoogteverstelling moet zeer gemakkelijk gaan met bijvoorbeeld een knop. Voor een nog betere houding moet het zadel ook horizontaal verstelbaar zijn zodat de afstand tussen zadel en stuur kan worden aangepast.

Zadel

De zitting moet groot genoeg zijn zodat iedereen er comfortabel op kan zitten. De bekleding moet zacht en dik zijn zodat lange trainingen comfortabel blijven. De meeste comfortabele zadel is een gel zadel. Bij veel hometrainers is het zadel ook te wisselen. Dit is interessant wanner u bijvoorbeeld met verschillende mensen op het apparaat traint of als je een beetje meer sportief met een race-zadel "on the go" wilt trainen.

Rahmen und Korpus mit Einstieg

Ondertussen hebben meer en meer hometrainer modellen een lage instap. Tussen console mast en het zadel frame is open ruimte zodat u gemakkelijk kunt opstappen. Voor mensen met een beperkte mobiliteit is een lage instap zeer prettig.

Trainingssteuerung über Puls

Hometrainers zijn zeer geschikt voor het verliezen van gewicht. Om het gewichtsverlies zo succesvol mogelijk te maken, moet de ergometer de mogelijkheid hebben om de hartslag te kunnen meten. Heart rate control heeft het voordeel dat u in een specifieke hartslagzone kunt instellen. In bepaalde hartslag gebieden trainen om uw doelstellingen effectiever te bereiken. Het apparaat past automatisch de weerstand aan zodat u altijd binnen het hartslag bereik blijft. Om te trainen op bijvoorbeeld bij 55-65% van de maximale hartslag in het optimale gebied om vet te verbanden.

Veiligheid

Het is belangrijk dat alle bewegende delen van de hometrainer volledig zijn bedekt. Dit zorgt ervoor dat er niks blijft haken of klemmen tijdens de training. Een paneel zorgt er ook voor dat de innerlijke werking van de hometrainer wordt beschermd tegen stof, vuil en zweet. Een betere beveiliging draagt ​​ook bij aan de stabiliteit en dit hebben wij voor u getest. Zie de recensie in het Fitshop testoordeel. Ons Fitshop testoordeel biedt daarnaast ook een beoordeling van de apparatuur, ergonomie en concentriciteit.

Weerstandinstellingen en trainingsprogramma’s

Trainingsprogramma's zorgen voor afwisseling en helpen u om uw fitness-doelen efficiënter te bereiken. In principe moete alle hometrainer de mogelijkheid hebben om te trainen op wattage. Daarnaast raden we ten minste een programma aan waarbij u op de hartslag en interval-kunt trainen. Een gebruikersprofiel en een kleine selectie van kant-en-profile programma's kan tijdens de training altijd ingesteld worden waardoor u een nieuwe stimulans krijgt en er meer kans is dat u vooruitgang boekt.

De computer en het display moet gemakkelijk te gebruiken zijn. Als de hele familie wilt sporten op de hometrainer dan moet de computer een gebruiker geheugen hebben. Hierdoor kan iedereen zijn of haar de persoonlijke instellingen direct kiezen.

De handgrepen

Hoe meer grip opties beschikbaar de hometrainer hoe beter. Dit is belangrijk omdat dan verschillende mensen kunnen de gewenste grip positie kunnen kiezen kiezen waardoor u comfortabeler kunt trainen. Ook kunt u de positie van de hand k veranderen tijdens de training. Zorg er ook voor dat de handgrepen zijn niet glad zijn. Wanneer de handgreep in de hoogte of in een helling kan worden aangepast, biedt extra comfort.

Ergonomie

Een ergonomisch ontwerp voorkomt vermoeidheid en voorkomt een fysiologische verkeerde positie. Details zoals de instelbaarheid van het zadel, het stuur, een lage instap, de pedaal afstand en het totale ontwerp van de machine zorgen voor een goede ergonomie. Een algemene beoordeling van de ergonomie van al onze hometrainers ziet u in het Fitshop testoordeel. Daarnaast kunt u in elk van onze vestigingen hometrainers proberen zodat u weet welk soort hometrainer het beste bij u past.

Het trainingsgevoel op een hometrainer

Het trainingsgevoel valt nauw samen met de ergonomie. Een aangename training positie is het belangrijkst voor het training gevoel. Vele kleine factoren zijn van belang voor een goed trainingsgevoel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de circulatie, materiaalkwaliteit en gebruiksvriendelijkehid. We hebben het Fitshop testoordeel van alle ergometer gewaardeerd volgens het criterium "circulatie".

Vliegwiel

We worden vaak gevraagd naar het vliewiel. Echter zouden we u er graag op wijzen dat het gewicht van het vliegwiel van een hometrainer is niet doorslaggevend. Veel belangrijker is de verwerking van het gehele systeem, de weerstand en de kwaliteit. Een groot vliegwiel kan een teken van een goede hometrainer zijn maar het is niet noodzakelijk

Heeft u nog andere vragen over de hometrainer? – we beantwoorden ze graag!

Wij hopen dat wij u kunnen helpen met onze hometrainer aankooptips bij het kiezen van uw fitness apparaat. Als u nog vragen heeft, bel ons dan naar ons gratis service nummer of stuur ons een e-mail. Als u een hometrainer graag eerst wilt uitproberen dan nodigen wij u graag uit in een van onze zeven vestigingen.

Hometrainer alternatieven

Naast de recumbent bikes is er een andere hometrainer alternatieven: de Indoor bikes.

Indoor bikes zijn eerder bedoeld voor sporters. Zij zijn veel te vergelijken met de traditionele fiets, bijvoorbeeld omdat ze geen elektronica hebben. De weerstand wordt handmatig ingesteld en de weestand kan hierdoor ook vele malen hoger worden ingesteld.

Goede reden om een hometrainer te kopen

Tot slot willen we kort de belangrijkste voordelen van een hometrainer opnoemen

 • Als u kiest voor een hometrainer dan bent u onafhankelijk van wind, weer en de tijd van de dag.
 • De hometrainers zijn relatief compact en eenvoudig te gebruiken.
 • De training is ongecompliceerd en motiverend.
 • Het weerstand vermogen wordt weergegeven in Watt.
 • Hometrainers zijn erg "toegankelijk": iedereen die kan erop stappen en kan beginnen met de training!
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 43x persoonlijk voor u in de winkel in DuitslandBerlijn, Bielefeld, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden
 • 3x in OostenrijkGraz, Linz, Wenen
 • BelgiëBrussel
 • 3x in de ZwitserlandBern, Lausanne, Zürich
 • DenemarkenKopenhagen
 • 6x in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • PolenWarschau
 • 12x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een 10,- € Waardebon*
* Verzilverbaar vanaf een minimumwaarde van 50,- €
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Google+ en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Rembours
 • Voorafbetaling
Verzendpartner
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Vrachtrijder
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2017
1) Alleen bij betaling per PayPal, Rembours, kredietkaart, iDEAL, Klarna.
Wij zijn er voor u
69x in Europa
Storemap
Storepreview
Fitnesstoestellen
Nu zelf ter plaatse testen!
Amsterdam more
Zuidermolenweg 23A
1069 CE Amsterdam
+31 (0) 20-6940705
Vandaag tot 18:00 uur geopend