Century Heavy Bag/Speed Bag Platform

Art. Nr. CE-1087015
-40%
Adviesprijs € 387,99
Laatste prijs
Nu € 229,00
Dit artikel is niet meer leverbaar.
  • Speed Bag-Platform met draaivoet voor een ideale trainingsbeweging
  • Zwenklager voor een gelijkmatige rotatie van 360 °
  • Robuust stalen frame met een diameter van 75 mm
  • Geschikt voor bokszakken tot 180 cm en een maximaal gewicht van 45 kg
  • Robuuste stalen haak voor bevestiging
  • In hoogte verstelbare speed bag platform
  • Geweldig alternatief voor de klassieke wand- / plafondmontage
  • Bokszak en Speed Bag niet bij de levering inbegrepen

Geschikt voor bijna alle standaard bokszakken

Het Century Heavy Bag/Speed Bag Platform bestaat uit een combinatie van een staande boks en een klassiek speed-bag platform. Het speed-bag platform heeft een draaivoet zodat je trainingsbeweging optimaal is. De Century Heavy Bag/Speed Bag Platform is zeer compact en hoeft niet aan de muur te worden gemonteerd. Je kan er snel en explosief mee trainen en je reactievermogen optimaal verbeteren. Het frame is van stevig staal met een diameter van 75 mm en zorgt voor maximale stabiliteit. De haak is extreem stevig en kan bokszakken dragen van maar liefst 180 cm en een gewicht van 45 kg. Je kan beide bokszakken met nylon banden en kettingen aan de haak bevestigen. Dit maakt de Century Heavy Bag/Speed Bag Platform geschikt voor bijna alle standaard bokszakken.

Onbeperkt trainen

Het Speed-bag platform is uitgerust met de bekende Swivel-technologie, zodat je hem makkelijk kan vervangen. Dankzij het grote platform kan je met de Speed-bag extreem snel trainen. De Speed-bag is 360 ° draaibaar, dus je kunt onbeperkt trainen. Voor extra stabiliteit zijn gewichtsaanhechtigen gemonteerd, zodat je de algehele stabiliteit met gewichtsplaten kan verbeteren als dat nodig is. Het Speed-bag platform is in hoogte verstelbaar zodat sporters van uiteenlopende lichaamslengtes er gebruik van kunnen maken. Train explosief en effectief met het Century Heavy Bag/Speed Bag Platform

Manual Century CE-1087015 1 ENG

Voor eindgebruikers gelden de garantievoorwaarden volgens de algemene wettelijke voorwaarden.


Uw beoordeling is nu opgeslagen.
Helaas is een fout opgetreden. Controleer uw gegevens.
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

0 van 5 sterren

(0 Klantenbeoordelingen)



Schrijf de eerste beoordeling!

Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
6x in Nederland
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa