Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf € 49,00!
1.625.180 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten.
Actueel 59.418 productbeoordelingen

Fitnessapparaten in Rotterdam kopen

Bezoek onze fitness speciaalzaak met een showroom van 305m².
arrow Filialenoverzicht

Fitshop B.V. Vasteland 60 Rotterdam

Fitshop B.V.
Vasteland 60
3011 BM Rotterdam

Tel.:+31 (0) 10-4266640
E-mail:rotterdam@fitshop.nl
Openingstijden
maandag:10:00 - 17:30 uur
dinsdag:10:00 - 17:30 uur
woensdag:10:00 - 17:30 uur
donderdag:10:00 - 17:30 uur
vrijdag:10:00 - 21:00 uur
zaterdag:10:00 - 17:00 uur
zondag:gesloten

Fitshop: de sportwinkel, om in Rotterdam fitnesstoestellen te kopen!

Als u in Rotterdam een fitnesstoestel wilt kopen, dan bent u in de Vasteland 60 aan het juiste adres. In de grote showroom met fitnesstoestellen vindt u er alles rondom het thema fitness. Naast de klassieke loopband, hometrainer of crosstrainer presenteren wij in Rotterdam ook toestellen voor functional fitness en krachttraining, voor gymnastiek en ook bokssport. U kunt in onze toonzaal in Rotterdam alle fitnesstoestellen kopen en ter plaatse natuurlijk uitgebreid testen.

Individueel advies, zodat u het juiste fitnesstoestel vindt

Zodat u in Rotterdam het passende fitnesstoestel koopt, staat ons team u graag met raad en daad bij: om het even of u nu geïnteresseerd bent in een First Degree roeimachine of u zich wilt uitleven op een Taurus loopband. Wij geven u graag persoonlijk en individueel advies voor uw fitnessaankoop. Ook nadat u bij T-Fitness of de Fitshop in Rotterdam uw nieuw fitnesstoestel gekocht heeft, staan wij voor al uw vragen over onze fitnessuitrusting ter beschikking. En natuurlijk helpen wij u op aanvraag ook bij de opbouw van uw fitnesstoestel in Rotterdam en omgeving.

De hele sportwereld in Rotterdam

U kunt in onze sportwinkel in Rotterdam niet alleen fitnesstoestellen kopen, wij bieden u ook alles daaromtrent aan. Ons serviceteam kan u bijvoorbeeld de juiste voedingssupplementen voor uw trainingsdoel aanraden. In ons filiaal staat u ook een iPad ter beschikking. Indien u een fitnesstoestel wilt kopen dat via tablet of smartphone bestuurd kan worden, kunt u voordien de apps en het fitnesstoestel testen.

 

Hartelijk welkom, Rotterdam, in de Sport-Tiedje familie! Het ervaren Fitshop-team is nu deel van Sport-Tiedje, Europa's nr. 1 voor thuisfitness. Hiervan kunt u bij uw aankoop van fitnesstoestellen in Rotterdam onmiddellijk profiteren: bijvoorbeeld dankzij het grotere aanbod aan fitnesstoestellen, zoals de crosstrainers van cardiostrong.

Wegbeschrijving

Wij zijn er voor u
77x in Europa
Storemap
Storepreview
Fitnesstoestellen
Nu zelf ter plaatse testen!
Amsterdam more
Morgen vanaf 09:30 uur geopend