Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf € 49,00!
2.771.479 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten.
Actueel 66.509 productbeoordelingen

Kettler

Kettler Kettler

Kettler fitnesstoestellen — enjoy your Life!

De doorgroei van Kettler tot een van de leidende producenten van sporttoestellen in Europa is een groot succesverhaal. Sinds ondertussen 65 jaar bestaat de onderneming, die nog steeds in familiebezit is. En dit is ook niet verwonderlijk: want bij de productie van Kettler fitnesstoestellen gaat traditie gepaard met vreugde aan innovatie, dit geldt voor de klassieke Kettler hometrainers net zoals voor de geraffineerde crosstrainers. Daarom is het niet zonder reden dat Kettler sinds 2009 al meermaals verkozen werd tot „Most innovative brand“ bij de Plus X Awards – Europa's grootste wedstrijd voor technologie, sport en lifestyle.

Als mijlpaal geldt de verdere ontwikkeling van de besturing van Kettler fitnesstoestellen gedurende de laatste jaren en dit heeft Kettler's positie als producent van sporttoestellen vastgezet. De fitnesslijn S-Fit van Kettler is bijvoorbeeld via een gratis app bestuurbaar. Naast klassieke trainingsprogramma's bevat het ook speelse elementen, die het voor mensen die wensen af te vallen veel gemakkelijker maakt om gemotiveerd te blijven tijdens het trainen.

Kettler fitnesstoestellen: voor elk wat wils!

Kettler heeft het hele assortiment aan grote sporttoestellen in aanbieding. Dit zijn ergometers maar ook roeitrainers, crosstrainers, krachtstations of loopbanden voor conditietraining in huis. Kettler heeft een uitgebreide waaier aan fitnesstoestellen in hun assortiment. Dat begint bij de eenvoudigere ergometers, die een gewrichtsontlastende conditietraining bieden en daarbij via een fundamentele functiekeuze beschikken en gaat verder tot High-Tech-Racing-bikes, die u met het internet kunt verbinden en zo zelfs spannende online-wedstrijden mogelijk maken. Topmodellen zoals de Kettler Racer S bieden hierbij zelfs de mogelijkheid, tot 1000 watt vermogensweerstand op te wekken. Hierdoor heeft Kettler fitnesstoestellen, die zelfs professionals kunnen overtuigen.

Kettler biedt echter nog veel meer dan de klassieke sporttoestellen zoals crosstrainers of ergometers. Dit is onder andere het aanvullende aanbod voor Kettler fitnesstoestellen. Zo past een Kettler buiktrainer ideaal bij een Kettler loopband. De training van de rompspieren wordt door lopers jammer genoeg te vaak verwaarloosd. Met een speciaal trainingstoestel van Kettler zoals de buiktrainer gebeurt dit niet meer. Daarnaast heeft Kettler fitnesstoestellen voor gymnastiek, voor krachttraining of voor functional fitness in hun aanbod. Hierdoor dekt Kettler bijna het gehele segment voor sport en fitness af.

Kettler vrijetijds- en fitnesstoestellen voor een actiever leven

Naast Kettler fitnesstoestellen voor het thuisgebruik zijn er ook Kettler vrijetijdsartikelen die sport en spel verbinden. Het begint met speeltoestellen voor de kleintjes. Kettler speeltoestellen zoals een loopfiets ondersteunen de eerste stapjes van begin af aan, en ontwikkelen hun beweeglijkheid en evenwicht optimaal. Voor de iets grotere kinderen is er de klassieker onder de speelvoertuigen: de Kettler Kettcar.

Voor echt veel pret in groep zorgen Kettler toestellen zoals de indoor- en outdoor-tafeltennistafels. Of u nu enkel, dubbel of in een ronde speelt, Kettler tafeltennistafels zijn ongelofelijk leuk. De nieuwe outdoor-tafels uit de Urban-serie zijn in het bijzonder het vermelden waard, zij zijn top wat design en speeleigenschappen betreft.

E-mobiel met Kettler E-Bikes

Kettler heeft in Duitsland niet alleen de eerste productierijpe aluminium-fiets op de markt gebracht, maar is ook een van de belangrijkste producenten van e-bikes in Duitsland. Kettler gebruikt hierbij de ervaringen in het bouwen van fietsen in combinatie met de vooruitstrevende techniek van de Bosch-aandrijving. Het resultaat hiervan zijn e-bikes en pedelecs, die bewijzen dat het niet alleen om een voortbewegingsmiddel voor oudere mensen gaat. Kettler e-bikes betekenen veel meer ondersteuning en hulp in het dagelijkse leven en in de vrije tijd, op weg naar het werk of bij een rustige fietstocht.

Kettler - Bestseller

Kettler - Overzicht van alle categorieën

(Alle categorieën aangeven)

Kettler Crosstrainers

(15 Producten)
Met Kettler crosstrainers en ellipstrainers kun rekenen op een effectief en gewrichtsontzienende training. De Rivo- en Vito series zijn bijzonder geschikt voor beginners. De Skylon- en Unix series zijn vooral voor families en gevorderde gebruikers ideaal. Veel gebruiker programma's en de evaluatie mogelijkheden van je prestatiegegevens op de computer maken deze modellen bijzonder aantrekkelijk.
Gehele Kettler Crosstrainers assortiment bekijken

Kettler Loopband

(8 Producten)
Met een Kettler loopband train je binnen en ben je onafhankelijk van het weer. De loopbanden van de Run serie zijn uitstekend voor beginners en van de Track serie uitermate geschikt voor gevorderden of zeer actieve hardlopers. Met de Kettler World Tours software of de Kettler S-Fit app kun je interactief en afwisselend trainen.
Gehele Kettler Loopband assortiment bekijken

Kettler Roeitrainer

(9 Producten)
Kettler roeiapparaten onderscheiden zich op het gebied van kabeltechnieken en een ruimtebesparend inklapsysteem. Bijzonder aan te bevelen is de kabeltechniek, omdat deze een grotere weerstand heeft en deze op basis van Watt gegevens geanalyseerd en gestuurd kan worden. De Coach S is het premium roeiapparaat van Kettler en overtuigt door het soepele bewegingsverloop, de optische highlights zoals een glascockpit en een originele roeizitting.
Gehele Kettler Roeitrainer assortiment bekijken

Kettler Hometrainers

(16 Producten)
Alle Kettler ergometers zijn met een elektromagnetische inductierem voorzien en daardoor uiterst precies en langdurig. De hartslag georiënteerde sturing maakt een training mogelijk in de ideale hartslagzone. De hoge Kettler kwaliteitsstandaard (elk apparaat wordt gekalibreerd en gecertificeerd), de precieze meettechniek en de innovatieve technologieën (made in Germany) maken Kettler ergometers tot hoogwaardige thuis-fitness apparatuur.
Gehele Kettler Hometrainers assortiment bekijken

Kettler Thuisfiets

(10 Producten)
Kettler hometrainers zijn uniek door hun compactheid, lage instap en de makkelijke bedienbaarheid. De weerstand kun je relatief eenvoudig aanpassen. Dit maakt een gewrichtsontzienende en doelgeorieënteerde training mogelijk.
Gehele Kettler Thuisfiets assortiment bekijken

Kettler Indoor Cycle

(5 Producten)
Kettler indoor cycles of bike trainers zijn de ideale aanvulling voor de fietser met ambitie. De Racer serie is bijzonder sportief en heel praktisch door de diverse individuele instelmogelijkheden aan het stuur en zadel. De Kettler-Tour serie is eveneens sportief, maar door de rechte zitpositie ervaar je een comfortabeler fietsgevoel en wordt je rug ontlast.
Gehele Kettler Indoor Cycle assortiment bekijken

Kettler Krachtstation

(5 Producten)
Bij de Kettler krachtstations bestaan 2 concepten: De multistations en het nieuwe modulaire concept van de Kinetic serie. Bij de Kinetic serie kun je verschillende bouwonderdelen uitkiezen en deze met de basisstation verbinden. Je kunt tot 3 modulen bij de basisstation aanbrengen en het aantal oefeningen verhogen.
Gehele Kettler Krachtstation assortiment bekijken

Kettler Halterbank

(2 Producten)
Halterbanken van Kettler zijn uitermate veelzijdig en robuust. Het brede spectrum en de verschillende uitrustingskenmerken maken de Kettler halterbanken zo veelzijdig. Of je soms het bankdrukken traint op een Primus of dat je een intensieve training volgt op een Kettler Delta XL: met Kettler halterbanken koop je absolute kwaliteit.
Gehele Kettler Halterbank assortiment bekijken

Kettler Buiktrainers en rugtrainers

(6 Producten)
Kettler beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Kettler Buiktrainers en rugtrainers producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.
Gehele Kettler Buiktrainers en rugtrainers assortiment bekijken

Kettler Tafeltennis

(26 Producten)
Het aanbod van Kettler bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Kettler Tafeltennis zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Kettler.
Gehele Kettler Tafeltennis assortiment bekijken

Kettler Bokssport

(5 Producten)
Kettler Bokssport apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Kettler assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Kettler Bokssport assortiment bekijken

Kettler Functional training

(24 Producten)
Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Kettler Functional training assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.
Gehele Kettler Functional training assortiment bekijken

Kettler Halters

(17 Producten)
Kettler beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Kettler Halters producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.
Gehele Kettler Halters assortiment bekijken

Kettler Stepper

(5 Producten)
Kettler roeiapparaten onderscheiden zich op het gebied van kabeltechnieken en een ruimtebesparend inklapsysteem. Bijzonder aan te bevelen is de kabeltechniek, omdat deze een grotere weerstand heeft en op basis van Watt gegevens geanalyseerd en gestuurd kan worden. De Coach S is het premium roeiapparaat van Kettler en overtuigt door het soepele bewegingsverloop, de optische highlights zoals een glascockpit en een originele roeizitting.
Gehele Kettler Stepper assortiment bekijken

Kettler Accessoires voor krachttraining

(13 Producten)
Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Kettler Accessoires voor krachttraining assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.
Gehele Kettler Accessoires voor krachttraining assortiment bekijken

Kettler - Klantenbeoordelingen

 • Kettler loopband Sprinter 5

  R 17.3.2019 - Kettler loopband Sprinter 5

  Voldoet aan de verwachtingen, goede prijs kwaliteit verhouding. Montage was eenvoudig en binnen een half uurtje klaar. Zorg wel dat je genoeg ruimte om de loopband heen hebt bij het monteren ook om deze te verplaatsen na montage. Instructies zijn duidelijk en gereedschap (schroevendraaier, steeksleutel, imbussleutel) zijn meegeleverd. Verplaatsen van de loopband gaat ook vrij eenvoudig, als deze omhoog geklapt is kan er meer gereden worden. Het betreft kleine wieltjes met redelijk wat gewicht erop, dus als je ondergrond niet vlak is merk je dat direct en is het iets lastiger (in ons geval ongelijke natuursteentegels met vrij brede voegen). Er worden 2 handleidingen meegeleverd en deze zijn meertalig; D, GB, F, NL, E, I, PL, P, DK, CZ ondersteund door duidelijke plaatjes. De eerste handleiding is voor de montage en de tweede handleiding is voor de computer/instellingen (handig dat deze apart zijn die van de montage ga je niet zo snel meer nodig hebben). Verder hebben wij het toestel in de woonkamer staan, deze maakt niet te veel lawaai. Computer is duidelijk en eenvoudig in gebruik. Dit is de eerste loopband die we hebben aangeschaft. Ik gebruik het toestel een half uurtje per dag en heb nog geen nadelen gevonden. Pluspunten; - Degelijke kwaliteit zoals ik van kettler gewend ben. - Siliconen spray en gereedschap is meegeleverd. - Hartslagmeting in de handvaten. - Clip met noodstop om aan je kleding vast te maken voor als je valt of er iets gebeurd. - Eenvoudige besturing/computer (doet wat hij moet doen) met een redelijke programma keuze. - Stroomkabel is lang genoeg /-1,5 meter, maar zit niet vast in de loopband en kan vervangen worden door een kortere/langere. Als beginnende renners en als eerste loopband die we hebben aangeschaft hebben zijn we zeer tevreden.

 • Kettler Crosstrainer Skylon 6

  Danny bokkers 23.2.2019 - Kettler Crosstrainer Skylon 6

  Zeer dergelijk apparaat. Veel instelmogelijkheden en een hogere weerstand als vergelijkbare apparaten. Bewust voor dit type gekozen na ervaringen met onze oude crosstrainer. * Heerlijk vlakke slag. * duidelijk display. * stabiel en super stil. Top apparaat en zeer goede keuze.

 • Kettler Ergometer Ergo C12 (Weiß)

  HENK 16.2.2019 - Kettler Ergometer Ergo C12 (Weiß)

  Aankoop 29-01-2019 Dus ik mag wel zeggen dat ik het Product goed heb uit kunnen proberen!! De Kettler Hometrainer Ergo C 12 is voorzien van zeer veel progamma's Ergo trainer bevalt me goed vooral voor me herstel na operatie. Zeer te vrede ook over de uitstraling wit super!! Ik beveel dit apparaat aan als Ergo trainer! Zeer goed geholpen en super Service!!! Ik bedank jullie voor de service!!

 • Kettler Ergometer Axiom

  Karl 28.12.2018 - Kettler Ergometer Axiom

  Opgehaald in de doos. Zelf in elkaar gezet. Echt heel eenvoudig! Ziet er heel goed uit. Zeer stabiel en functioneel apparaat. Tip voor Kettler: zorg voor een montagemogelijkheid voor een bidonhouder. Dat is een gemis voor serieus trainen. Jammer dat er direct uit de doos speling zit op de stuurunit. Dat lijkt een foutje uit de fabriek. Gebeld met de service en er wordt zo spoedig mogelijk een Kettlermonteur langs gestuurd. Die gaat het vast oplossen. Wordt vervolgd.

 • Kettler Heimtrainer Golf C4

  G.B. 20.12.2018 - Kettler Heimtrainer Golf C4

  Na een test op deze hometrainer aangeschaft bij de Fitshop in Bodegraven alwaar goed geholpen. Thuis gekomen de hometrainer (welke prima verpakt zat) uitgepakt en volgens bijgesloten informatie in elkaar gezet. Dat was geen probleem mits de juiste aanwijzingen worden gevolgd. De Golf C4 uitgetest en nu na twee weken hebben wij al veel plezier van het apparaat. Voldoet aan onze wensen. De Golf C4 is een mooi en goed afgewerkt apparaat. Op het duidelijke display is alles goed te volgen alleen zijn alle mogelijkheden nog niet onder de knie. Een nadeel hebben wij nog niet kunnen vaststellen of het zou de lichte ruis van de aandrijfband moeten zijn.

 • Kettler Ergometer Ergo C12 (Weiß)

  Suzzan 10.10.2018 - Kettler Ergometer Ergo C12 (Weiß)

  Een hometrainer die aan mijn wensen voldoet. Persoonlijk goed in te stellen. Veel mogelijkheden. Houd gegevens goed bij. Uitgebreid, maar vooral duidelijk, in te stellen programma's. Geruisloos (belangrijk) Prettig dat er standaard een houder op zit voor tablet, ereader of gsm. Of wat dan ook. Makkelijk in hoogte in te stellen. Armen ook goed in te stellen op verschillende niveaus en/of houdingen.

 • Kettler Apollo Trainingsbank

  marcus peeters 31.8.2018 - Kettler Apollo Trainingsbank

  ik kreeg een hernia waardoor ik problemen kreeg,ik had een wandelstok nodig om me te verplaatsen,na een viertal dagen de rek oefening toe te passen op de appolo,was mijn toestand zo verbeterd dat ik weer rechtop kon lopen ,met andere woorden een pracht van een toestel .eenvoudig op te stellen en veilig in gebruik.voor mij een super toestel.

 • Kettler crosstrainer Axos Cross M

  Dirk 2.7.2018 - Kettler crosstrainer Axos Cross M

  Na korte tijd gebruikt te hebben was er een storend gepiep en gekraak dat ik niet opgelost kreeg. Na contact met Fitshop kwam een monteur kijken en die wist meteen waar het probleem zat. In een wip opgelost! Hartelijk dank!

 • Kettler TT-Tisch OUTDOOR 10 grau/blau Aktionsset

  Paul 22.5.2018 - Kettler TT-Tisch OUTDOOR 10 grau/blau Aktionsset

  Het is een prachtige tafel. Strak, elegant en robuust. We zijn er erg blij mee. Het is wel van belang goed na te gaan welke tafeltennisballetjes je gebruikt. Want daar zit nogal verschil in, vooral qua zwaarte.

 • Kettler Ergometer Axiom

  W H R 6.5.2018 - Kettler Ergometer Axiom

  het is een goede homestrainer en goed verstelbaar zadel en stuur. geen nadelen.

Kettler - Aanbod

Kettler - Documenten

In de volgende keuzemogelijkheid, kun je documenten (zoals handleidingen en testrapporten) van het merk Kettler terugvinden. Selecteer hiervoor het gewenste product om de bijbehorende documenten te vinden waarin je geïnteresseerd bent.
Producten

Kettler Conditietraining

Kettler Sporthorloges, fitness tracker en weegschalen

Kettler Krachttraining

Kettler Loopfiets, skelter, tafeltennis en trampoline

Kettler Yoga & Pilates

Kettler Accessoires

down up Alle categorieën aangeven
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 48x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 4x in ZwitserlandBasel, Bern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een € 10,00 Waardebon*
* In te wisselen vanaf een minimumwaarde van € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Google+ en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2019
1) Alleen bij betaling per PayPal, kredietkaart, Klarna.
Wij zijn er voor u
79x in Europa
Storemap
T-Fitness
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl