Beleef meer comfort! Door onze
Montageservice vanaf € 49,00
2.886.061 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten
70.143 actuele productbeoordelingen

Kettler

Kettler Kettler

Kettler fitnesstoestellen — enjoy your Life!

De doorgroei van Kettler tot een van de leidende producenten van sporttoestellen in Europa is een groot succesverhaal. Sinds ondertussen 65 jaar bestaat de onderneming, die nog steeds in familiebezit is. En dit is ook niet verwonderlijk: want bij de productie van Kettler fitnesstoestellen gaat traditie gepaard met vreugde aan innovatie, dit geldt voor de klassieke Kettler hometrainers net zoals voor de geraffineerde crosstrainers. Daarom is het niet zonder reden dat Kettler sinds 2009 al meermaals verkozen werd tot „Most innovative brand“ bij de Plus X Awards – Europa's grootste wedstrijd voor technologie, sport en lifestyle.

Als mijlpaal geldt de verdere ontwikkeling van de besturing van Kettler fitnesstoestellen gedurende de laatste jaren en dit heeft Kettler's positie als producent van sporttoestellen vastgezet. De fitnesslijn S-Fit van Kettler is bijvoorbeeld via een gratis app bestuurbaar. Naast klassieke trainingsprogramma's bevat het ook speelse elementen, die het voor mensen die wensen af te vallen veel gemakkelijker maakt om gemotiveerd te blijven tijdens het trainen.

Kettler fitnesstoestellen: voor elk wat wils!

Kettler heeft het hele assortiment aan grote sporttoestellen in aanbieding. Dit zijn ergometers maar ook roeitrainers, crosstrainers, krachtstations of loopbanden voor conditietraining in huis. Kettler heeft een uitgebreide waaier aan fitnesstoestellen in hun assortiment. Dat begint bij de eenvoudigere ergometers, die een gewrichtsontlastende conditietraining bieden en daarbij via een fundamentele functiekeuze beschikken en gaat verder tot High-Tech-Racing-bikes, die u met het internet kunt verbinden en zo zelfs spannende online-wedstrijden mogelijk maken. Topmodellen zoals de Kettler Racer S bieden hierbij zelfs de mogelijkheid, tot 1000 watt vermogensweerstand op te wekken. Hierdoor heeft Kettler fitnesstoestellen, die zelfs professionals kunnen overtuigen.

Kettler biedt echter nog veel meer dan de klassieke sporttoestellen zoals crosstrainers of ergometers. Dit is onder andere het aanvullende aanbod voor Kettler fitnesstoestellen. Zo past een Kettler buiktrainer ideaal bij een Kettler loopband. De training van de rompspieren wordt door lopers jammer genoeg te vaak verwaarloosd. Met een speciaal trainingstoestel van Kettler zoals de buiktrainer gebeurt dit niet meer. Daarnaast heeft Kettler fitnesstoestellen voor gymnastiek, voor krachttraining of voor functional fitness in hun aanbod. Hierdoor dekt Kettler bijna het gehele segment voor sport en fitness af.

Kettler vrijetijds- en fitnesstoestellen voor een actiever leven

Naast Kettler fitnesstoestellen voor het thuisgebruik zijn er ook Kettler vrijetijdsartikelen die sport en spel verbinden. Het begint met speeltoestellen voor de kleintjes. Kettler speeltoestellen zoals een loopfiets ondersteunen de eerste stapjes van begin af aan, en ontwikkelen hun beweeglijkheid en evenwicht optimaal. Voor de iets grotere kinderen is er de klassieker onder de speelvoertuigen: de Kettler Kettcar.

Voor echt veel pret in groep zorgen Kettler toestellen zoals de indoor- en outdoor-tafeltennistafels. Of u nu enkel, dubbel of in een ronde speelt, Kettler tafeltennistafels zijn ongelofelijk leuk. De nieuwe outdoor-tafels uit de Urban-serie zijn in het bijzonder het vermelden waard, zij zijn top wat design en speeleigenschappen betreft.

E-mobiel met Kettler E-Bikes

Kettler heeft in Duitsland niet alleen de eerste productierijpe aluminium-fiets op de markt gebracht, maar is ook een van de belangrijkste producenten van e-bikes in Duitsland. Kettler gebruikt hierbij de ervaringen in het bouwen van fietsen in combinatie met de vooruitstrevende techniek van de Bosch-aandrijving. Het resultaat hiervan zijn e-bikes en pedelecs, die bewijzen dat het niet alleen om een voortbewegingsmiddel voor oudere mensen gaat. Kettler e-bikes betekenen veel meer ondersteuning en hulp in het dagelijkse leven en in de vrije tijd, op weg naar het werk of bij een rustige fietstocht.

Kettler - Bestseller

Kettler - Overzicht van alle categorieën

(Alle categorieën aangeven)

Kettler Crosstrainers

(13 Producten)
Met Kettler crosstrainers en ellipstrainers kun rekenen op een effectief en gewrichtsontzienende training. De Rivo- en Vito series zijn bijzonder geschikt voor beginners. De Skylon- en Unix series zijn vooral voor families en gevorderde gebruikers ideaal. Veel gebruiker programma's en de evaluatie mogelijkheden van je prestatiegegevens op de computer maken deze modellen bijzonder aantrekkelijk.
Gehele Kettler Crosstrainers assortiment bekijken

Kettler Loopband

(7 Producten)
Met een Kettler loopband train je binnen en ben je onafhankelijk van het weer. De loopbanden van de Run serie zijn uitstekend voor beginners en van de Track serie uitermate geschikt voor gevorderden of zeer actieve hardlopers. Met de Kettler World Tours software of de Kettler S-Fit app kun je interactief en afwisselend trainen.
Gehele Kettler Loopband assortiment bekijken

Kettler Roeitrainer

(7 Producten)
Kettler roeiapparaten onderscheiden zich op het gebied van kabeltechnieken en een ruimtebesparend inklapsysteem. Bijzonder aan te bevelen is de kabeltechniek, omdat deze een grotere weerstand heeft en deze op basis van Watt gegevens geanalyseerd en gestuurd kan worden. De Coach S is het premium roeiapparaat van Kettler en overtuigt door het soepele bewegingsverloop, de optische highlights zoals een glascockpit en een originele roeizitting.
Gehele Kettler Roeitrainer assortiment bekijken

Kettler Hometrainers

(11 Producten)
Alle Kettler ergometers zijn met een elektromagnetische inductierem voorzien en daardoor uiterst precies en langdurig. De hartslag georiënteerde sturing maakt een training mogelijk in de ideale hartslagzone. De hoge Kettler kwaliteitsstandaard (elk apparaat wordt gekalibreerd en gecertificeerd), de precieze meettechniek en de innovatieve technologieën (made in Germany) maken Kettler ergometers tot hoogwaardige thuis-fitness apparatuur.
Gehele Kettler Hometrainers assortiment bekijken

Kettler Indoor Cycle

(4 Producten)
Kettler indoor cycles of bike trainers zijn de ideale aanvulling voor de fietser met ambitie. De Racer serie is bijzonder sportief en heel praktisch door de diverse individuele instelmogelijkheden aan het stuur en zadel. De Kettler-Tour serie is eveneens sportief, maar door de rechte zitpositie ervaar je een comfortabeler fietsgevoel en wordt je rug ontlast.
Gehele Kettler Indoor Cycle assortiment bekijken

Kettler Krachtstation

(4 Producten)
Bij de Kettler krachtstations bestaan 2 concepten: De multistations en het nieuwe modulaire concept van de Kinetic serie. Bij de Kinetic serie kun je verschillende bouwonderdelen uitkiezen en deze met de basisstation verbinden. Je kunt tot 3 modulen bij de basisstation aanbrengen en het aantal oefeningen verhogen.
Gehele Kettler Krachtstation assortiment bekijken

Kettler Halterbank

(2 Producten)
Halterbanken van Kettler zijn uitermate veelzijdig en robuust. Het brede spectrum en de verschillende uitrustingskenmerken maken de Kettler halterbanken zo veelzijdig. Of je soms het bankdrukken traint op een Primus of dat je een intensieve training volgt op een Kettler Delta XL: met Kettler halterbanken koop je absolute kwaliteit.
Gehele Kettler Halterbank assortiment bekijken

Kettler Buiktrainers en rugtrainers

(3 Producten)
Kettler Buiktrainers en rugtrainers apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Kettler assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Kettler Buiktrainers en rugtrainers assortiment bekijken

Kettler Tafeltennis

(22 Producten)
Het Kettler assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Kettler Tafeltennis assortiment:
Gehele Kettler Tafeltennis assortiment bekijken

Kettler Bokssport

(4 Producten)
Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Kettler Bokssport assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.
Gehele Kettler Bokssport assortiment bekijken

Kettler Functional training

(18 Producten)
Kettler beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Kettler Functional training producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.
Gehele Kettler Functional training assortiment bekijken

Kettler Halters

(16 Producten)
Het Kettler assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Kettler Halters assortiment:
Gehele Kettler Halters assortiment bekijken

Kettler Stepper

(5 Producten)
Kettler roeiapparaten onderscheiden zich op het gebied van kabeltechnieken en een ruimtebesparend inklapsysteem. Bijzonder aan te bevelen is de kabeltechniek, omdat deze een grotere weerstand heeft en op basis van Watt gegevens geanalyseerd en gestuurd kan worden. De Coach S is het premium roeiapparaat van Kettler en overtuigt door het soepele bewegingsverloop, de optische highlights zoals een glascockpit en een originele roeizitting.
Gehele Kettler Stepper assortiment bekijken

Kettler Accessoires voor krachttraining

(16 Producten)
Het Kettler assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Kettler Accessoires voor krachttraining assortiment:
Gehele Kettler Accessoires voor krachttraining assortiment bekijken

Kettler - Klantenbeoordelingen

 • Kettler Bewegungstrainer

  Erik Derauw 4.11.2019 - Kettler Bewegungstrainer

  heel tevreden mee.

 • Kettler Bewegungstrainer

  Erik Derauw 4.11.2019 - Kettler Bewegungstrainer

  heel tevreden mee.

 • Kettler Laufband Track S10

  Anonym 20.9.2019 - Kettler Laufband Track S10

  Mooie loopband! Zocht een degelijke loopband die ook nog opklapbaar is. Dan is dit wel de beste loopband op de markt. (heb er meerder geprobeerd) Demping is prima en bediening is prima. Niet al teveel programma's maar genoeg om mij te vermaken.

 • Kettler Laufband Track S2

  Anonym 9.8.2019 - Kettler Laufband Track S2

  Degelijk , functoneel , zachte vering , mooi en duidelijk display zijn de troeven van deze Kettler S2 . Bovendien is hij uitgerust met Bluetooth , speakers en goede ventilator. Minpunt is normaal gezien de prijs voor een loopband van deze kwaliteit maar heb deze aangekocht bij Fitshop Antwerpen tegen een zeer gunstige prijs . Snelle en correcte levering. Eenvoudige installatie die je best met 2 personen doet .

 • Kettler tafeltennistafel Axos Outdoor 3

  Willem 6.8.2019 - Kettler tafeltennistafel Axos Outdoor 3

  Wij hebben de Axos 3 besteld omdat we een degelijke outdoor tafeltennistafel wilden hebben die lang mee zou gaan. Het in elkaar zetten was wel even een klus maar hij is fijn in gebruik. Opklappen en wegzetten gaat goed. Ik vind de wieltjes een beetje goedkoop aandoen maar kan niet beoordelen of ze lang mee zullen gaan. De hoes werkt makkelijk en zou ik aanraden erbij te bestellen.

 • Kettler Crosstrainer Rivo 2

  F. 30.6.2019 - Kettler Crosstrainer Rivo 2

  Na 1 maand gebruik(aanrader!): * Voordelen ** Stil ** Werkt ook zonder stroomvoorziening(batterij) ** Onderste deel handgrepen fijn(handen er omheen leggen) ** Draaiknop voor weerstandsniveau(8 standen) * Nadelen ** Bovenste deel handgrepen niet fijn(handen er bovenop leggen) ** Geen cadans-onafhankelijke weerstand * Afwerking ** Robuuste materialen(metaal kunststof) ** Stabiele opstelling(ook tijdens gebruik) * Details tijdens gebruik ** Snelle instelling voor: trainingsduur en/of afstand en/of energieverbruik -> en gaan! * Gebruiksmogelijkheden ** Reductie lichaamsgewicht ** Aerobe conditie ** Uithoudingsvermogen

 • Kettler Ergometer Axiom

  Anonym 25.6.2019 - Kettler Ergometer Axiom

  Super degelijke fiets met grote degelijke monitor. Wij gebruiken het apparaat met 2 personen in verschillende lengtes. Gelukkig is alles zeer makkelijk instelbaar.

 • Kettler Ergometer Axiom

  Anoniem 25.6.2019 - Kettler Ergometer Axiom

  Gekozen voor het nieuwe model vanwege het super eenvoudige en moderne display! Super fiets als het gaat om zwaar trainen.

 • Kettler Bluetooth Brustgurt

  Bert 2.6.2019 - Kettler Bluetooth Brustgurt

  Past perfect bij de kettler c10 en is makkelijk te koppelen.

 • Kettler Bluetooth Brustgurt

  Bert 2.6.2019 - Kettler Bluetooth Brustgurt

  Past perfect bij de kettler c10 en is makkelijk te koppelen.

Kettler - Documenten

In de volgende keuzemogelijkheid, kun je documenten (zoals handleidingen en testrapporten) van het merk Kettler terugvinden. Selecteer hiervoor het gewenste product om de bijbehorende documenten te vinden waarin je geïnteresseerd bent.
Producten

Kettler Conditietraining

Kettler Sporthorloges, fitness tracker en weegschalen

Kettler Krachttraining

Kettler Loopfiets, skelter, tafeltennis en trampoline

Kettler Yoga & Pilates

Kettler Accessoires

down up Alle categorieën aangeven
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 41x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Husum, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Regensburg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 7x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 4x in ZwitserlandBasel, Bern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • FrankrijkParijs
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een waardebon van € 10,00*
* In te wisselen bij besteding vanaf € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Twitter, YouTube en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • PostNL
 • TransMission
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2019
1) Alleen bij betaling per PayPal, kredietkaart, Klarna.
Wij zijn er voor u
74x in Europa
Storemap
T-Fitness
Onze adviseurs staan je graag telefonisch te woord
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl