Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf € 49,00!
2.678.766 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten.
Actueel 64.517 productbeoordelingen

Kettler

Kettler Kettler

Kettler fitnesstoestellen — enjoy your Life!

De doorgroei van Kettler tot een van de leidende producenten van sporttoestellen in Europa is een groot succesverhaal. Sinds ondertussen 65 jaar bestaat de onderneming, die nog steeds in familiebezit is. En dit is ook niet verwonderlijk: want bij de productie van Kettler fitnesstoestellen gaat traditie gepaard met vreugde aan innovatie, dit geldt voor de klassieke Kettler hometrainers net zoals voor de geraffineerde crosstrainers. Daarom is het niet zonder reden dat Kettler sinds 2009 al meermaals verkozen werd tot „Most innovative brand“ bij de Plus X Awards – Europa's grootste wedstrijd voor technologie, sport en lifestyle.

Als mijlpaal geldt de verdere ontwikkeling van de besturing van Kettler fitnesstoestellen gedurende de laatste jaren en dit heeft Kettler's positie als producent van sporttoestellen vastgezet. De fitnesslijn S-Fit van Kettler is bijvoorbeeld via een gratis app bestuurbaar. Naast klassieke trainingsprogramma's bevat het ook speelse elementen, die het voor mensen die wensen af te vallen veel gemakkelijker maakt om gemotiveerd te blijven tijdens het trainen.

Kettler fitnesstoestellen: voor elk wat wils!

Kettler heeft het hele assortiment aan grote sporttoestellen in aanbieding. Dit zijn ergometers maar ook roeitrainers, crosstrainers, krachtstations of loopbanden voor conditietraining in huis. Kettler heeft een uitgebreide waaier aan fitnesstoestellen in hun assortiment. Dat begint bij de eenvoudigere ergometers, die een gewrichtsontlastende conditietraining bieden en daarbij via een fundamentele functiekeuze beschikken en gaat verder tot High-Tech-Racing-bikes, die u met het internet kunt verbinden en zo zelfs spannende online-wedstrijden mogelijk maken. Topmodellen zoals de Kettler Racer S bieden hierbij zelfs de mogelijkheid, tot 1000 watt vermogensweerstand op te wekken. Hierdoor heeft Kettler fitnesstoestellen, die zelfs professionals kunnen overtuigen.

Kettler biedt echter nog veel meer dan de klassieke sporttoestellen zoals crosstrainers of ergometers. Dit is onder andere het aanvullende aanbod voor Kettler fitnesstoestellen. Zo past een Kettler buiktrainer ideaal bij een Kettler loopband. De training van de rompspieren wordt door lopers jammer genoeg te vaak verwaarloosd. Met een speciaal trainingstoestel van Kettler zoals de buiktrainer gebeurt dit niet meer. Daarnaast heeft Kettler fitnesstoestellen voor gymnastiek, voor krachttraining of voor functional fitness in hun aanbod. Hierdoor dekt Kettler bijna het gehele segment voor sport en fitness af.

Kettler vrijetijds- en fitnesstoestellen voor een actiever leven

Naast Kettler fitnesstoestellen voor het thuisgebruik zijn er ook Kettler vrijetijdsartikelen die sport en spel verbinden. Het begint met speeltoestellen voor de kleintjes. Kettler speeltoestellen zoals een loopfiets ondersteunen de eerste stapjes van begin af aan, en ontwikkelen hun beweeglijkheid en evenwicht optimaal. Voor de iets grotere kinderen is er de klassieker onder de speelvoertuigen: de Kettler Kettcar.

Voor echt veel pret in groep zorgen Kettler toestellen zoals de indoor- en outdoor-tafeltennistafels. Of u nu enkel, dubbel of in een ronde speelt, Kettler tafeltennistafels zijn ongelofelijk leuk. De nieuwe outdoor-tafels uit de Urban-serie zijn in het bijzonder het vermelden waard, zij zijn top wat design en speeleigenschappen betreft.

E-mobiel met Kettler E-Bikes

Kettler heeft in Duitsland niet alleen de eerste productierijpe aluminium-fiets op de markt gebracht, maar is ook een van de belangrijkste producenten van e-bikes in Duitsland. Kettler gebruikt hierbij de ervaringen in het bouwen van fietsen in combinatie met de vooruitstrevende techniek van de Bosch-aandrijving. Het resultaat hiervan zijn e-bikes en pedelecs, die bewijzen dat het niet alleen om een voortbewegingsmiddel voor oudere mensen gaat. Kettler e-bikes betekenen veel meer ondersteuning en hulp in het dagelijkse leven en in de vrije tijd, op weg naar het werk of bij een rustige fietstocht.

Kettler - Bestseller

Kettler - Overzicht van alle categorieën

(Alle categorieën aangeven)

Kettler Crosstrainers

(15 Producten)
Met Kettler crosstrainers en ellipstrainers kun rekenen op een effectief en gewrichtsontzienende training. De Rivo- en Vito series zijn bijzonder geschikt voor beginners. De Skylon- en Unix series zijn vooral voor families en gevorderde gebruikers ideaal. Veel gebruiker programma's en de evaluatie mogelijkheden van je prestatiegegevens op de computer maken deze modellen bijzonder aantrekkelijk.
Gehele Kettler Crosstrainers assortiment bekijken

Kettler Loopband

(9 Producten)
Met een Kettler loopband train je binnen en ben je onafhankelijk van het weer. De loopbanden van de Run serie zijn uitstekend voor beginners en van de Track serie uitermate geschikt voor gevorderden of zeer actieve hardlopers. Met de Kettler World Tours software of de Kettler S-Fit app kun je interactief en afwisselend trainen.
Gehele Kettler Loopband assortiment bekijken

Kettler Roeitrainer

(10 Producten)
Kettler roeiapparaten onderscheiden zich op het gebied van kabeltechnieken en een ruimtebesparend inklapsysteem. Bijzonder aan te bevelen is de kabeltechniek, omdat deze een grotere weerstand heeft en deze op basis van Watt gegevens geanalyseerd en gestuurd kan worden. De Coach S is het premium roeiapparaat van Kettler en overtuigt door het soepele bewegingsverloop, de optische highlights zoals een glascockpit en een originele roeizitting.
Gehele Kettler Roeitrainer assortiment bekijken

Kettler Hometrainers

(13 Producten)
Alle Kettler ergometers zijn met een elektromagnetische inductierem voorzien en daardoor uiterst precies en langdurig. De hartslag georiënteerde sturing maakt een training mogelijk in de ideale hartslagzone. De hoge Kettler kwaliteitsstandaard (elk apparaat wordt gekalibreerd en gecertificeerd), de precieze meettechniek en de innovatieve technologieën (made in Germany) maken Kettler ergometers tot hoogwaardige thuis-fitness apparatuur.
Gehele Kettler Hometrainers assortiment bekijken

Kettler Thuisfiets

(14 Producten)
Kettler hometrainers zijn uniek door hun compactheid, lage instap en de makkelijke bedienbaarheid. De weerstand kun je relatief eenvoudig aanpassen. Dit maakt een gewrichtsontzienende en doelgeorieënteerde training mogelijk.
Gehele Kettler Thuisfiets assortiment bekijken

Kettler Indoor Cycle

(5 Producten)
Kettler indoor cycles of bike trainers zijn de ideale aanvulling voor de fietser met ambitie. De Racer serie is bijzonder sportief en heel praktisch door de diverse individuele instelmogelijkheden aan het stuur en zadel. De Kettler-Tour serie is eveneens sportief, maar door de rechte zitpositie ervaar je een comfortabeler fietsgevoel en wordt je rug ontlast.
Gehele Kettler Indoor Cycle assortiment bekijken

Kettler Krachtstation

(5 Producten)
Bij de Kettler krachtstations bestaan 2 concepten: De multistations en het nieuwe modulaire concept van de Kinetic serie. Bij de Kinetic serie kun je verschillende bouwonderdelen uitkiezen en deze met de basisstation verbinden. Je kunt tot 3 modulen bij de basisstation aanbrengen en het aantal oefeningen verhogen.
Gehele Kettler Krachtstation assortiment bekijken

Kettler Halterbank

(5 Producten)
Halterbanken van Kettler zijn uitermate veelzijdig en robuust. Het brede spectrum en de verschillende uitrustingskenmerken maken de Kettler halterbanken zo veelzijdig. Of je soms het bankdrukken traint op een Primus of dat je een intensieve training volgt op een Kettler Delta XL: met Kettler halterbanken koop je absolute kwaliteit.
Gehele Kettler Halterbank assortiment bekijken

Kettler Buiktrainers en rugtrainers

(7 Producten)
De training met fitnessapparatuur en toebehoren heeft een directe invloed op je gezondheid en welzijn. Vandaar dat wij bij de aankoop van fitnessapparatuur adviseren om op kwaliteit te letten. Artikelen van het Kettler Buiktrainers en rugtrainers assortiment bieden je veiligheid en kwaliteit voor een effectieve training thuis.
Gehele Kettler Buiktrainers en rugtrainers assortiment bekijken

Kettler Tafeltennis

(26 Producten)
Het aanbod van Kettler bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Kettler Tafeltennis zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Kettler.
Gehele Kettler Tafeltennis assortiment bekijken

Kettler Bokssport

(7 Producten)
Het Kettler assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Kettler Bokssport assortiment:
Gehele Kettler Bokssport assortiment bekijken

Kettler Functional training

(29 Producten)
De training met fitnessapparatuur en toebehoren heeft een directe invloed op je gezondheid en welzijn. Vandaar dat wij bij de aankoop van fitnessapparatuur adviseren om op kwaliteit te letten. Artikelen van het Kettler Functional training assortiment bieden je veiligheid en kwaliteit voor een effectieve training thuis.
Gehele Kettler Functional training assortiment bekijken

Kettler Halters

(21 Producten)
Het Kettler assortiment biedt een ruime keuze in fitnessapparatuur en eersteklas accessoires. Hier verkrijg je toegang tot het overzicht van het gehele Kettler Halters assortiment:
Gehele Kettler Halters assortiment bekijken

Kettler Stepper

(5 Producten)
Kettler roeiapparaten onderscheiden zich op het gebied van kabeltechnieken en een ruimtebesparend inklapsysteem. Bijzonder aan te bevelen is de kabeltechniek, omdat deze een grotere weerstand heeft en op basis van Watt gegevens geanalyseerd en gestuurd kan worden. De Coach S is het premium roeiapparaat van Kettler en overtuigt door het soepele bewegingsverloop, de optische highlights zoals een glascockpit en een originele roeizitting.
Gehele Kettler Stepper assortiment bekijken

Kettler Accessoires voor krachttraining

(17 Producten)
Kettler beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Kettler Accessoires voor krachttraining producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.
Gehele Kettler Accessoires voor krachttraining assortiment bekijken

Kettler - Klantenbeoordelingen

 • Kettler Ergometer Ergo C12 (Weiß)

  Suzzan 10.10.2018 - Kettler Ergometer Ergo C12 (Weiß)

  Een hometrainer die aan mijn wensen voldoet. Persoonlijk goed in te stellen. Veel mogelijkheden. Houd gegevens goed bij. Uitgebreid, maar vooral duidelijk, in te stellen programma's. Geruisloos (belangrijk) Prettig dat er standaard een houder op zit voor tablet, ereader of gsm. Of wat dan ook. Makkelijk in hoogte in te stellen. Armen ook goed in te stellen op verschillende niveaus en/of houdingen.

 • Kettler Apollo Trainingsbank

  marcus peeters 31.8.2018 - Kettler Apollo Trainingsbank

  ik kreeg een hernia waardoor ik problemen kreeg,ik had een wandelstok nodig om me te verplaatsen,na een viertal dagen de rek oefening toe te passen op de appolo,was mijn toestand zo verbeterd dat ik weer rechtop kon lopen ,met andere woorden een pracht van een toestel .eenvoudig op te stellen en veilig in gebruik.voor mij een super toestel.

 • Kettler crosstrainer Axos Cross M

  Dirk 2.7.2018 - Kettler crosstrainer Axos Cross M

  Na korte tijd gebruikt te hebben was er een storend gepiep en gekraak dat ik niet opgelost kreeg. Na contact met Fitshop kwam een monteur kijken en die wist meteen waar het probleem zat. In een wip opgelost! Hartelijk dank!

 • Kettler TT-Tisch OUTDOOR 10 grau/blau Aktionsset

  Paul 22.5.2018 - Kettler TT-Tisch OUTDOOR 10 grau/blau Aktionsset

  Het is een prachtige tafel. Strak, elegant en robuust. We zijn er erg blij mee. Het is wel van belang goed na te gaan welke tafeltennisballetjes je gebruikt. Want daar zit nogal verschil in, vooral qua zwaarte.

 • Kettler Ergometer Axiom

  W H R 6.5.2018 - Kettler Ergometer Axiom

  het is een goede homestrainer en goed verstelbaar zadel en stuur. geen nadelen.

 • Kettler crosstrainer Axos Cross M

  Anonym 6.5.2018 - Kettler crosstrainer Axos Cross M

  Mooi product, maar na een dag of tien ontzettend, storend gepiep. Doos was een stuk opengescheurd bij levering. Alle piepschuim binnenin gebroken. Niet vooraf telefonisch verwittigd voor de levering, die overigens niet op de afgesproken dag heeft plaatsgevonden.

 • Kettler gymnastiek trampoline

  Anonym 28.4.2018 - Kettler gymnastiek trampoline

  Mijn peuters zijn dol op de Kettler gymnastiek trampoline! Ze trainen met het springen hun beenspieren en hun evenwicht. Een fantastisch en veilig product dat wij in de tuin gebruiken!

 • Kettler Crosstrainer Skylon 4

  Bjorn Van Beveren 25.4.2018 - Kettler Crosstrainer Skylon 4

  Werkt goed , geen probleem met dit toestel

 • Kettler Scooter Zero 5 Whizz Kid

  Gin vk 24.4.2018 - Kettler Scooter Zero 5 Whizz Kid

  Degelijke step, handig om mee te nemen enkel het balhoofd moest worden aangeschroefd bij het uitpakken.

 • Kettler Scooter Zero 5 Whizz Kid

  Gin vk 24.4.2018 - Kettler Scooter Zero 5 Whizz Kid

  Degelijke step, handig om mee te nemen enkel het balhoofd moest worden aangeschroefd bij het uitpakken.

Kettler - Documenten

In de volgende keuzemogelijkheid, kun je documenten (zoals handleidingen en testrapporten) van het merk Kettler terugvinden. Selecteer hiervoor het gewenste product om de bijbehorende documenten te vinden waarin je geïnteresseerd bent.
Producten
Documenten
Kies een product uit a.u.b.

Kettler Conditietraining

Kettler Sporthorloges, fitness tracker en weegschalen

Kettler Krachttraining

Kettler Loopfiets, skelter, tafeltennis en trampoline

Kettler Yoga & Pilates

Kettler Accessoires

down up Alle categorieën aangeven
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 48x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 3x in ZwitserlandBern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een € 10,00 Waardebon*
* In te wisselen vanaf een minimumwaarde van € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Google+ en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Rembours
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Alleen bij betaling per PayPal, Rembours, kredietkaart, Klarna.
Wij zijn er voor u
78x in Europa
Storemap
T-Fitness
11 telefonische adviseurs
zijn voor jou bereikbaar
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl