Beleef meer comfort! Door onze
montageservice al vanaf € 49,00!
2.771.479 tevreden klanten
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
Vertrouw onze klanten.
Actueel 66.509 productbeoordelingen

Puky kindervoertuigen

Puky kindervoertuigen – zorgeloos en veilig kind zijn
Puky

Met Puky op speelse wijze de wereld verkennen

Puky staat al meer dan 60 jaar bekend om de hoogwaardige kindervoertuigen, waar kinderen de eigen mobiliteit ontdekken en zelfvertrouwen ontwikkelen. Als marktleider van de hoogwaardige kindervoertuigen begrijpt Puky de wensen van kinderen en ouders. Puky biedt de hoogste veiligheidsstandaard en een kindgerecht design. Het doel van Puky is om het zelfstandige bewegen van kinderen te stimuleren en de kleine nakomeling­fietsers zinvol op de deelname van het straatverkeer voor te bereiden. Verder lezenmore

Puky kindervoertuigen - Bestseller

Puky kindervoertuigen - Overzicht van alle categorieën

(Alle categorieën aangeven)

Puky Driewielers

(6 Producten)
Fitnesstraining met cardio,- en krachttrainingsapparatuur en bijbehorende accessoires heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Wij adviseren om bij de aankoop van fitnessapparatuur op de kwaliteit te letten. Producten uit het Puky Driewielers assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden je een veilige en effectieve thuistraining.
Gehele Puky Driewielers assortiment bekijken

Puky Loopauto's

(2 Producten)
Puky Rutschfahrzeuge sind für die Kleinsten und stellen den Einstieg in die eigene Mobilität dar. Ob Wutsch oder Pukylino: die Rutschfahrzeuge schulen das gegenläufige Bewegen der Beine und die Koordination von Armen und Beinen. Das Auf- und Absteigen wird durch den niedrigen Einstieg erleichtert und ist auch für die Kleinsten mit ein wenig Übung eigenständig zu bewerkstelligen.
Gehele Puky Loopauto's assortiment bekijken

Puky Loopfietsen

(9 Producten)
Läufräder von Puky sind tolle Lerngeräte für Kinder ab etwa 2 Jahren. Auf dem Sattel sitzend erreichen sie mit den Füßen den Boden und erlernen spielend das Laufen. Tiefer Einstieg und Trittbrett erleichtern das Aufsteigen und erlauben ein sicheres und eigenständiges Fahrerlebnis. Sattel und Lenker sind durch Schnellspanner schnell verstellt und wachsen mit dem Kind mit.
Gehele Puky Loopfietsen assortiment bekijken

Puky Skelter & Go-Karts

(2 Producten)
Puky beschikt over een breed aanbod van hoogwaardig fitnessapparatuur en toebehoren voor de training thuis. Met de Puky Skelter & Go-Karts producten wordt je thuis effectief fit, verlies je overtollige kilo's en blijf je gezond.
Gehele Puky Skelter & Go-Karts assortiment bekijken

Puky Steps

(4 Producten)
Het aanbod van Puky bevat veel hoogwaardige apparaten ter bevordering van fitness en welzijn. Naast de apparaten van de serie Puky Steps zijn er ook veel toebehoren. Veel plezier tijdens je training met Puky.
Gehele Puky Steps assortiment bekijken

Puky Accessoires spel en pret

(8 Producten)
Puky Accessoires spel en pret apparatuur biedt je een goede basis voor een effectieve training, bv. bij het afvallen. Met het Puky assortiment bereik je je trainingsdoelen bijna vanzelf. Je moet alleen maar je eigen wil overtuigen om met de training te beginnen.
Gehele Puky Accessoires spel en pret assortiment bekijken

Puky kindervoertuigen - Klantenbeoordelingen

 • PUKY autoped R 03

  J M Willemsen 27.7.2018 - PUKY autoped R 03

  Een super mooie , sterke , en stevige step die onze kleinzoon prachtig vond , en er heerlijk en veilig mee kan steppen.

 • Puky skelter F550 zwart

  Hulsker 19.5.2018 - Puky skelter F550 zwart

  Een hele mooie skelter zoals die eruit ziet. Helaas gaat telkens de ketting eraf. En is ook niet erg stabiel. In dat opzicht vind ik het zen prijs helaas niet waard. Zoontje heeft er wel veel plezier van. Zolang de ketting er maar op blijft.

 • Puky Fietshelm PH1

  Annelies 18.5.2018 - Puky Fietshelm PH1

  Een perfect instelbare kinderhelm! Zit als gegoten! Wel even de tijd nemen om alle bandjes juist bij te stellen en dan genieten van het gebruiksgemak van deze mooi afgewerkte kinderhelm! TOP!

 • Puky Fietshelm PH1

  Anonym 18.5.2018 - Puky Fietshelm PH1

  Goed afgewerkt, degelijk en solide

 • PUKY autoped R 03

  Linda 11.5.2018 - PUKY autoped R 03

  Hele degelijke mooie step voor mijn dochtertje van 3 jaar

 • PUKY autoped R 03

  Linda 11.5.2018 - PUKY autoped R 03

  Hele degelijke mooie step voor mijn dochtertje van 3 jaar

 • Puky Fietshelm PH1

  Anonym 22.4.2018 - Puky Fietshelm PH1

  Het klepje aan de kin gaat telkens open waardoor de helm niet lang op hoofd van mijn zoontje blijft zitten.

 • Puky step R 1

  Anonym 9.4.2018 - Puky step R 1

  Bezorging liet aantal dagen op zich wachten. Nadeel t.o.v. veel andere webshops maar voor mij niet hinderend.

 • PUKY Laufrad LR XL Kiwi

  magicaries 17.3.2018 - PUKY Laufrad LR XL Kiwi

  We hebben dit fietsje voor ons dochtertje met Down voor haar vierde verjaardag gekocht. Zij is 98 cm lang en deze fiets is net perfect voor haar. Het is een ideale loopfiets om te leren balanceren. Haar broertje van bijna 2,5 jaar is ongeveer 97 cm lang en vindt deze loopfiets ook fantastisch. Hij wordt 3 jaar in september, dus wie weet misschien krijgt hij ook er een. Voordelen: - stabiele loopfiets - best licht - goede materiaal toegepast - rem werkt heel goed Nadelen: - geen ventieldoppen, terwijl de loopfiets bedoeld is voor een kind vanaf 3 jaar Tip: een folder met accessoires voor deze loopfiets en meer kleurkeuze zou ideaal zijn.

 • Puky driewieler CAT 1 S met kiepbak

  cisca elsackers 31.1.2018 - Puky driewieler CAT 1 S met kiepbak

  netjes geleverd op de aangeven dag. zag er mooi uit en was snel in elkaar gezet. prima kwalitiet. onze kleinzoon was er super blij mee.

Het Puky succes-verhaal: zekerheid, kwaliteit en kindgerecht design

Puky zet de standard op het gebied van zekerheid, duurzaamheid en kwaliteit bij kindervoertuigen. Op een Puky kindervoertuig beweegt je kind zich makkelijk door de kinderjaren heen, want alle voertuigen combineren de hoogste veiligheidsstandaards, hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking. Puky kindervoertuigen worden regelmatig door onafhankelijke instituten en keuringsinstanties getest om de hoge veiligheid te kunnen garanderen. Met zijwieltjes en het aanvullende veiligheidspakket probeert Puky de eerste fietspogingen voor kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

Puky kindervoertuigen worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Dankzij de productkwaliteit  „made in Germany“ gaat die fiets bijzonder lang mee. Op deze manier heeft niet alleen één kind plezier van het Puky kindervoertuig: de loopfiets, driewieler of fiets kan worden doorgegeven aan jongere broers of zussen - voor zolang mogelijk plezier.

Ook wat het design betreft heeft Puky aan de wensen van de kinderen gedacht: Puky kindervoertuigen beschikken over een doordacht en kindgerecht design. Met de motieven van de schattige prinses Lillifee en de beruchte Capt'n Sharky gaan de kleintjes buiten in de frisse lucht graag op ontdekkingsreis.

De strategie van Puky: Beweging maakt slim

Het uitgangspunt van Puky 60 jaar geleden is vandaag de dag nog steeds een actueel onderwerp: beweging stimuleert de individuele ontwikkeling van je kind. Want met elke leeftijd gaat het trainen van de motoriek en de maturiteit van de geestelijke en sociale vaardigheden een rol spelen. De jarenlange ervaring in het produceren van kindervoertuigen ondersteunt Puky door de nauwe samenwerking met bewegingstherapeuten, kinderartsten, peuterspeelzalen en scholen. Ouders kunnen de natuurlijke bewegingsdrang van kinderen spelenderwijs stimuleren met Puky kindervoertuigen.

Het Puky succes-verhaal: Al 60 jaar succesvol met kindervoertuigen

Het succes-verhaal van Puky begon in 1949, toen binnen het bedrijf Schlessmann GmbH in Düsseldorf de afdeling „PUCK kindervoertuigen“ werd opgericht. De productie bestond eerst uit stepjes en kinderfietsen, later driewielers en trapkarren. In 1950 werd het zelfstandige bedrijf „PUCK GmbH Fahrzeugfabrik“ opgericht. In 1956 werd het merk van „PUCK“ in „PUKY“ veranderd. Een naam die tot de dag vandaag bestand heeft gehouden. Sinds 1960 is de vestigingsplaats in Wülfrath. In 1965 wordt de één miljoenste Puky fiets verstuurd. De tot dan toe zelfstandige filialen en productiebedrijven fusioneren in 1997 onder de naam PUKY GmbH & Co. KG.

Puky Loopfiets, skelter, tafeltennis en trampoline

Puky Accessoires

down up Alle categorieën aangeven
T-Fitness
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness
 • 6x persoonlijk voor u in de buurt in NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 48x in DuitslandAugsburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Keulen, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Neurenberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 11x in Groot-BrittanniëAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x in OostenrijkGraz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Wenen
 • 4x in ZwitserlandBasel, Bern, Lausanne, Zürich
 • 2x in BelgiëAntwerpen, Brussel
 • DenemarkenKopenhagen
 • PolenWarschau
T-Fitness Nieuwsbrief
Ontvang nu een € 10,00 Waardebon*
* In te wisselen vanaf een minimumwaarde van € 50,00
Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness interactief
Vind ons ook op Facebook, Google+ en co.
 • Facebook
 • YouTube
Betaalwijzen
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • iDEAL
 • Op rekening
 • Op rekening
 • Voorafbetaling
Verzendpartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Levering op afspraak
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2019
1) Alleen bij betaling per PayPal, kredietkaart, Klarna.
Wij zijn er voor u
79x in Europa
Storemap
T-Fitness
0172 61 99 61
info@t-fitness.nl